Ota yhteyttä
FI EN

Ole siellä, missä tapahtuu.

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin, seminaareihin ja leffailtoihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan älykkäämmän tulevaisuuden tekijöihin kampuksen seinien sisältä ja ulkoa. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Varsin usein täällä myös katsotaan leffoja, pelataan mölkkyä tai istutaan iltaa muuten vain.

Salo IoT Campuksen tapahtumat ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

 

Koripallovuoro

-
Kuntokampa

Kaikille avoin kampuksen koripallovuoro pyörähtää käyntiin. Joka torstai koripalloa pilke silmäkulmassa Kuntokammassa. Aika vapauttaa sisäinen Jordan tai Markkanen ja lähteä pelaamaan. Pelien jälkeen sauna on lämmin jälkipelejä varten. 

Lue lisää

Taiteiden Yä

-
Salo IoT Campus

Salo IoT Campus on mukana toteuttamassa Taiteiden Yä -tapahtumaa Salossa torstaina 6.9. Taiteiden Yä on kaikille kaupunkilaisille avoin, monipuolinen kulttuuritapahtuma Salon ydinkeskustassa. Taiteiden Yänä 6.9 Salo IoT Campus kutsuu niin aikuiset kuin lapset viihtymään elokuvien, maittavien kahvilatuotteiden ja työpajojen äärellä. Tervetuloa!

 

Lue lisää

Altium Designer 18 Roadshow

-
Kokoustila 2005

Join us in Salo on 13 September to learn more about what makes Altium Designer® the easiest, most powerful and modern PCB design solution out there.

Registration and agenda

Lue lisää

Sählyliiga

-
Kuntokampa

Kampuksen sählyliiga alkaa taas 17.9.2018 klo 15. Tarkoituksena on pelata sähäkkää sählyä pilke silmäkulmassa. Ilmoittautumiset liigaan sähköpostilla Antille antti.vainio@saloiotcampus.fi tai aulaan Riinalle. Pienyrittäjille on varattu yksi joukkue, jossa voi pelata kaikki, jotka eivät yrityksestään saa omaa joukkuetta. 

Säännöt: 

juokseva peliaika 25min
3+1 kentällä
ei tuomaria vaan reilun pelin säännöillä,
Tunnissa 2x peli, 5min tauko pelien välissä
Voitosta 2, tasasapelistä 1, tappiosta 0

Jokainen joukkue huolehtii itse maalien laskemisesta. Pelin jälkeen tulos ilmoitetaan aulaan. Tulostauluna toimii aulan videotykki, josta koko kampus voi seurata tilannetta reaaliajassa. Paras joukkue palkitaan joulukuussa päätöstilaisuudessa pokaalilla ja arvonimellä kampuksen sählymestari. 

Lue lisää
Tulevat tapahtumat Menneet tapahtumat Lisää tapahtumia

Koripallovuoro

-

Taiteiden Yä

-

Altium Designer 18 Roadshow

-

Sählyliiga

-

Salo IoT Campuksen yritykset tasaisessa kasvussa

Smartpost-automaatti Salo IoT Campukselle

Siilo Coworking Opens in Salo IoT Campus

Coworking-tila Siilo avattiin Salo IoT Campukselle

Smartsalon ry:n Mittauslabran avajaiset

Älykkäät rakennukset arjen helpottajana - Campus Breakfast

5G työpaja

Afterwork