Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tarinoita kampukselta

Exsensio tähtää kansainväliseen kasvuun

Tuotannon testaukseen keskittyneen Exsensio Oy:n tulevaisuuden tavoitteet ovat selvät.

”Haluamme haastaa markkinajohtajan tuotteellamme, joka on edullisempi, kattavampi, joustavampi ja helpompi käyttää”, sanoo toimitusjohtaja Jarkko Saarikko.

Lue lisää

Osaaminen houkutteli Cencorpin Saloon

Tuotantoautomaation ratkaisuita valmistavalla Cencorp Automation Oy:llä on pitkä, kansainvälinen historia. Yritys perustettiin Yhdysvaltoihin vuonna 1978, ja se saapui Suomeen jo 90-luvun alussa. Kun kiinalaissijoittajat ostivat yrityksen automaatioliiketoiminnan vuonna 2014, Cencorpin pääkonttori siirtyi Saloon.

Lue lisää

Opiskelija innostui yrittäjyydestä

Salolainen Vinski Mäyrälä on päässyt todistamaan Salo IoT Campuksen kasvua alusta asti. Kun kampuksen perustamista vasta suunniteltiin, Mäyrälä oli opiskelijaedustajana mukana ideoimassa palveluita. Vuoden 2018 alussa Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipiste muutti Salo IoT Campukselle, ja oppilaitoksen BisnesAkatemiassa opiskeleva Mäyrälä pääsi tarkastelemaan ideoidensa toteutumista käytännössä.

Lue lisää

Thinger Solutions antaa esineille elämän

Salo IoT Campuksella yhteisessä käytössä olevia videotykkejä, äänentoistolaitteita ja muuta tekniikkaa hallinnoidaan nykyään IoT-teknologian avulla. Arkea helpottavan ratkaisun takana on kampukselle ensimmäisten yritysten joukossa saapunut Thinger Solutions, joka kehittää älykästä tuotetta laitteiden elinkaaren hallintaan.

Lue lisää

Motoristeilta motoristeille

Nuviz Inc:n tarina alkoi Yhdysvaltojen San Diegosta, jossa muutamalla innokkaalla motoristilla oli loistava liikeidea: moottoripyöräkypärään kiinnitettävä laite, jossa yhdistyisivät navigaattori, kamera, musiikkisoitin ja kypäräpuhelin. Tuotekehityksen käyntiin polkaiseminen osoittautui kuitenkin hankalaksi.

Lue lisää