Palvelut

Ravintola- ja liikuntapalvelut

RAVINTOLAPALVELUT

RAVINTOLA KIILA

Ravintola Kiila palvelee asiakkaita arkisin klo 8-15. Lounas on tarjolla klo 10.30 – 13.30 Lounasvaihtoehtoina on Nordic Buffet sekä Grill -palvelupiste. Näiden lisäksi kevyempiä vaihtoehtoja kaipaavalle lounaslistalla on myös päivittäin tarjolla kasviskeitto sekä salaattilounas.

Lounaan lisäksi Kiilassa on tarjolla päivittäin aamupala klo 8 – 9.30. Aamupalamme sisältää monia herkullisia vaihtoehtoja: ravitsevaa puuroa, vastapaistettuja sämpylöitä, kananmunia, monenlaisia leikkeleitä, tuoremehua, kahvia ja teetä. Aamupalapöydästä voit koota mieleisesi leivän.

HAV A JAVA -KAHVILA

Remontoimme Kuution aularavintolaa kahvilaksi, kahvila aukeaa kevään 2018 aikana. Viikon lounaslistan sekä lisätietoa kampuksen ravintolapalveluista löydät täältä www.fazerfoodco.fi/saloiotcampusravintolat.

LIIKUNTAPALVELUT

Salo IoT Campuksen kuntosali Kuntokampa on kuntosalin jäsenille avoinna 24/7. Kuntokammassa on tarjolla myös Campus Circuit -treeniä sekä hierontaa. Kysy lisää kuntosalijäsenyydestä sekä kampuksen muista liikuntapalveluista aulapalvelusta.