Ota yhteyttä
FI EN 中文

Rightwaren salolaisvahvistus on etätyön konkari

Kanzin käyttöliittymäkomponenttien parissa työskentelevä Zsombor Egri on Rightwaren ainoa työntekijä Salossa. Yritys kuuluu maailman johtaviin autoalan käyttöliittymien valmistajiin, ja sillä on Helsingin pääkonttorin lisäksi toimistoja eri puolilla maailmaa Tampereelta Piilaaksoon ja Lontoosta Shanghaihin. Egri on kuitenkin valinnut etätyöskentelyn Siilo Coworking -tilassa Salo IoT Campuksella.

”Rightwaren työntekijöiden kanssa on aina ilo työskennellä, ja yrityksen uraauurtava teknologia on hyvin mielenkiintoista. Siilon kattavat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat välittömän yhteydenpidon Helsingin tiimin kanssa. Lisäksi Salosta on vain reilun tunnin ajomatka Helsinkiin, joten voin halutessani käydä Helsingin konttorilla vaikka joka viikko.”

”Haluan asua Salossa perheeni vuoksi, mutta kotona työskentelemisestä ei tule mitään. Siilossa pystyn tekemään töitä keskittyneesti ja minulla on työkavereita ympärilläni.”

Etätyö ei ole Egrille uutta. Ennen työtään Rightwaressa Egri työskenteli usean vuoden ajan omassa konsultointiyrityksessä ja hoiti Salosta käsin useita kansainvälisiä projekteja ja asiakkuuksia. Etätyön konkari suosittelee coworking-tilaa myös muille itsenäisesti työskenteleville ja freelancereille.

”Internetin aikakaudella ei yksinäisyyttä juuri tarvitse kokea, mutta välillä on mukavaa, että ympärillä on ihmisiä ja lounaalla voi käydä yhdessä. Toivottavasti Siiloon saapuu vieläkin enemmän jäseniä ja yhteisön kasvu jatkuu.”

Unkarilaislähtöinen Egri on seurannut Salon teknologian historiaa aitiopaikalta jo melkein kahdenkymmenen vuoden ajan. ”Meillä on Salossa valtava määrä potentiaalia, innovatiivisia yrityksiä ja lahjakkaita tekijöitä. Uskon, että jos nykyinen trendi jatkuu, Saloon saadaan houkuteltua hyvä joukko osaajia.”

Kaikki tarinat