Ota yhteyttä
FI EN 中文

Palvelut

Aulapalvelu

Ravintola- ja kokouspalvelut

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Kiinteistöpalvelut

Aulapalvelu

Aulapalvelu

Aulapalvelu on kampuksen sydän, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaidemme arki kampuksella sujuu ongelmitta. Olipa kyseessä mikä tilanne tahansa, aulapalvelumme auttaa aina ammattitaitoisin ottein ja hymyssä suin.

Lue lisää

Ravintola- ja kokouspalvelut

Ravintolapalvelut

Kumppanimme Compass Group pitää huolen siitä, ettei töitä tarvitse tehdä nälkäisenä. Ravintola Kiilassa voit nauttia maukkaan lounaan arkisin, kahvila Hav a Java puolestaan tarjoaa maistuvia makeita ja suolaisia kahvileipiä sekä erilaisia kahveja ja virvokkeita.

Lue lisää

Kokouspalvelut

Tilamme tarjoavat edustavat puitteet erilaisten tapahtumien, seminaarien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Toimivien tilojen lisäksi Salo IoT Campus tarjoaa palvelut, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta. 

Lue lisää

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Kuntosali

Kampuksen kuntosali Kuntokampa tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan pallopeleistä kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan. Kuntokampa on jäsenilleen avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

Muut hyvinvointipalvelut

Uskomme vahvasti, että liikunta tuo energiaa myös teknologiakampukselle. Kuntosalin lisäksi tarjolla on muun muassa ryhmäliikuntatunteja sekä hierontapalveluita. Lisäksi kampuksella on oma tenniskenttä, joka on kampuslaisten vapaasti käytettävissä.

Lue lisää

Kiinteistöpalvelut

Toimitilapalvelut

Luotettava kumppaniverkostomme ja kattavat toimitilapalvelumme takaavat, että arjen rutiinit hoituvat vaivatta. Toimiva arki puolestaan mahdollistaa sen, että osaajillasi on enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Pysäköintipalvelut

Kampuksella on runsaasti pysäköintilaa, sekä henkilökunnalle että vierailijoille. Kolmikerroksinen pysäköintihalli, ulkopaikoitusalueet sekä katettu pyöräparkki takaavat, että töihin on helppo saapua. Lisäksi alueelta löytyy sähköautojen latauspisteitä.

Lue lisää

Yhteisölliset palvelut

Salo IoT Campuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö. Kampuksella ihmiset kohtaavat paitsi käytävillä ja coworking-tiloissa, myös vapaa-ajalla ja erilaisissa tapahtumissa. Monialainen osaajien yhteisö tukee yrityksesi kasvua ja tekee arjesta sujuvaa.

Lue lisää

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat