Ota yhteyttä
FI EN 中文

Varmista paikkasi edelläkävijöiden joukossa.

Katso vapaat toimitilat

Toimitilat

Erikoistilat

Toimitilat

Salo IoT Campuksen kattavat toimitilaratkaisut tarjoavat jokaiselle jotakin. Valinnavaraa on muuttovalmiista toimistoista joustaviin ja yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöityihin toimitilaratkaisuihin. Kaikkiin toimitilapaketteihimme sisältyvät peruspalvelut, kuten parkkipaikat, aulapalvelu, siivous ja yhteisten tilojen käyttöoikeus.

Ole yhteydessä, niin katsotaan sinulle ja yrityksellesi paras ratkaisu!

Muuttovalmiit toimitilat Salo IoT Campuksella

Kampukselta löytyy muuttovalmiita, moderneja toimitiloja pienistä, yhden henkilön toimistoista tilaviin, yli sadan neliön toimistoihin. Peruspalvelut, kuten parkkipaikat, aulapalvelu ja siivous sisältyvät toimitilapakettiin.

Lue lisää

Joustavat toimitilaratkaisut

Ainutlaatuiset tilat ja infra mahdollistavat myös yrityksen liiketoiminnan mukaan räätälöidyn toimitilapaketin. Erinomainen vaihtoehto silloin, kun yrityksen tilantarve vaihtelee, mutta tarvitsette pitkäaikaisen tilan. Palvelut sovitetaan yrityksen tarpeisiin.

Lue lisää

Räätälöidyt toimitilaratkaisut

Tilojen puolesta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Vapaata toimitilaa voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi tuotantotilaksi tai terveydenhuollon palveluiden käyttöön. Toimitilan koko ja tekniset ominaisuudet räätälöidään aina yritykselle sopiviksi.

Lue lisää

Siilo coworking

Siilo coworking-jäsenyys edullinen ja joustava tapa työskennellä kampuksella. Voit tulla päiväksi, kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa. Omaa rauhaa kaipaavalle coworking-tilan yhteydestä löytyy myös yksityisiä työhuoneita.

Lue lisää

Erikoistilat

Salo IoT Campuksella kaikki tarpeellinen on saman katon alla. Toimistotilojen lisäksi kampukselta löytyy esimerkiksi tuotekehityksen tarpeisiin erilaisia laboratorioita ja EMC-mittatiloja, sekä konesaleja ja tuotantotiloja.

Tuotekehitystilat

Salo IoT Campuksella tuotekehitys on vaivatonta, sillä ihmiset ja tilat ovat saman katon alla. Häiriösuojatut huoneet, antennikammiot, laboratorio ja muut erikoistilat luovat hyvän infran esimerkiksi langattomien laitteiden mittaukselle ja testaukselle.

Lue lisää

Konesalit

Kampusalueella on lähes 2 000 neliömetriä konesaleja, kolmessa eri rakennuksessa. TIER II- ja TIER III -tasoiset konesalit, UPS-laitteisto ja varavoima takaavat laadukkaan kokonaisuuden, jossa turvallisuus on huippuluokkaa. Jäähdyksen hoitaa useiden laitteiden kokonaisuus. 

Lue lisää

Tuotantotilat

Tuotantotilamme on rakennettu suurille volyymeille, ja siksi ne ovat laadultaan poikkeuksellisen hyvät. Olosuhteet ovat säädeltävissä, ja 10 000 neliön kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden tuotantoon teknologiakampuksen ytimessä. 

Lue lisää

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat