Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tule osaksi edelläkävijöiden yhteisöä.

Haluan osaksi yhteisöä

Osaajien verkosto

Salo IoT Campuksen yhteisön muodostavat IoT-alan suunnannäyttäjät ja alojensa parhaat palveluyritykset.

Salo IoT Campuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö, jossa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten välillä tehdään päivittäistä yhteistyötä. Tapahtumat, seminaarit ja työpajat tarjoavat kampuksen jäsenille mahdollisuuden kuulla IoT-alan viimeisimmät kuulumiset – kätevästi saman katon alla.

Tulevaisuuden teknologioita rakentavien yritysten rinnalla Salo IoT Campuksella työskentelee yrityspalveluiden parhaimmisto. Monialainen osaajien yhteisö tukee yrityksesi kasvua ja tekee arjesta sujuvaa.

Kampuksella ihmiset kohtaavat paitsi käytävillä ja coworking-tiloissa, myös vapaa-ajalla. Salo IoT Campuksen omia harrastusporukoita löytyy melkein joka lähtöön, kuntosalille pääsee kellon ympäri ja rentoa yhteistä iltaohjelmaa järjestetään säännöllisesti.

Kampuksen yhteisö

Kumppanimme

Tutustu yhteisöön

Arjen sankarit osa 3 / ravintolapalvelut

Arjen sankarit osa 3 / ravintolapalvelut

Ravintolapalveluiden aurinkoinen henkilökunta vastaa kampuksen ravintolan ja kahvilan toiminnasta sekä kokoustarjoiluista, ja lisäksi osa tiimiläisistä auttaa myös aulapalvelussa.
Arjen sankarit osa 2 / siivous

Arjen sankarit osa 2 / siivous

Lassila & Tikanojan iloiset siistijät Tiina Ruusunen ja Monika Kolling ovat aina valmiina auttamaan, kun on siivousasioista kyse. Myös kampuksen asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista on kerta toisensa jälkeen huomattavissa, että nämä leidit viihtyvät erinomaisesti työssään
Arjen sankarit osa 1 / kiinteistöhuolto

Arjen sankarit osa 1 / kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon parivaljakko Markku Juhola ja Jukka Huovila on tuttu näky kampuksen käytävillä. Näitä kaveruksia parempaa tuntemusta kampuksen kiinteistöistä löytyy tuskin keneltäkään - Markun ja Jukan yhteenlaskettu työvuosien määrä kampuksella on kunnioitettavat 43.

Tyytyväiset asiakkaamme

Micropower Oy

Salo IoT Campus tarjosi käyttöömme valmiin infrastruktuurin, mikä on mahdollistanut myös suuren harppauksen tuotannossamme. Tekemisen meininki nousi aivan uudelle tasolle.

Harry Lilja, Micropower Oy

Valmet Automotive

Kampus tuo eri organisaatioita kätevästi yhteen, täällä on synergiamahdollisuuksia enemmänkin. Myös samoissa tiloissa toimiva oppilaitos on tärkeä sekä henkilöstöhankinnan että muun teknologisen yhteistyön näkökulmasta

Esa Saarinen, Valmet Automotive

Qalmari IT Services Oy

Haemme jatkuvasti sekä tekijöitä että asiakkaita myös Salon suunnalta. Näin [coworking-tilan avulla] voimme tarjota Salon seudulta töihin tuleville mahdollisuuden työskennellä pääosan ajasta paikan päällä Salossa.

Ari Varjonen, Qalmari IT Services Oy

Rightware Oy

Siilon kattavat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat välittömän yhteydenpidon Helsingin tiimin kanssa. Lisäksi Salosta on vain reilun tunnin ajomatka Helsinkiin, joten voin halutessani käydä Helsingin konttorilla vaikka joka viikko.

Zsombor Egri, Rightware Oy

Cencorp Automation Oy

Kampuksen tiimi panostaa paljon siihen, että osaajat ja yritykset kohtaavat kampuksella. Tänne on luotu kansainvälinen työskentelyn ja oppimisen yhteisö, joka kehittyy päivä päivältä.

Chunyan Mei-Kuusinen, Cencorp Automation Oy

Thinger Solutions Oy

Parasta kampuksella on ihmisen kokoinen elämäntapa. Saa nauttia helpoista työmatkoista, hyvistä palveluista, luonnosta ja turvallisuudesta, ja työskennellä Salo IoT Campuksen kaltaisessa teknologiakeskittymässä.

Juha Borenius, Thinger Solutions Oy