Ota yhteyttä
FI EN 中文

Yhteisö

Osaajien verkosto

Salo IoT Campuksen yhteisön muodostavat IoT-alan suunnannäyttäjät ja alojensa parhaat palveluyritykset.

Salo IoT Campuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö, jossa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten välillä tehdään päivittäistä yhteistyötä. Tapahtumat, seminaarit ja työpajat tarjoavat kampuksen jäsenille mahdollisuuden verkostoitua ja saada uusia ideoita omaan tekemiseen – kätevästi saman katon alla.

Tulevaisuuden teknologioita rakentavien yritysten rinnalla Salo IoT Campuksella työskentelee yrityspalveluiden parhaimmisto. Monialainen osaajien yhteisö tukee yrityksesi kasvua ja tekee arjesta sujuvaa.

Kampuksella ihmiset kohtaavat paitsi käytävillä ja coworking-tiloissa, myös vapaa-ajalla. Salo IoT Campuksen omia harrastusporukoita löytyy melkein joka lähtöön, kuntosalille pääsee kellon ympäri ja rentoa yhteistä iltaohjelmaa järjestetään säännöllisesti.

Kampuksen yhteisö

Kumppanimme

Tutustu yhteisöön

Tanskalainen Universal Robots löysi Suomen toiminnoilleen toimivat tilat kampukselta

Tanskalainen Universal Robots löysi Suomen toiminnoilleen toimivat tilat kampukselta

Universal Robotsin Suomen toimipiste aloitti Salo IoT Campuksella loppuvuodesta 2018. Toiminta Salossa on käynnistynyt hyvin, ja kampus on palvellut yritystä moitteettomasti aina alkumetreiltä lähtien.
Kestävän kaupunkirakentamisen asiantuntija Sweco mukana kampuksen muutos- ja laajennustöissä

Kestävän kaupunkirakentamisen asiantuntija Sweco mukana kampuksen muutos- ja laajennustöissä

Globaalisti toimiva suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys Sweco on ollut mukana Salo IoT Campuksen laajennus- ja muutostöissä vuoden 2019 alusta lähtien. Syksystä 2020 lähtien Swecolla on myös ollut oma toimisto kampuksella.
Mobiilisovellusten asiantuntija luottaa toimiviin tiloihin ja yhteistyön voimaan

Mobiilisovellusten asiantuntija luottaa toimiviin tiloihin ja yhteistyön voimaan

Palvelusuunnitteluun ja moninaisiin ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut Gavon Oy on ollut osa Salo IoT Campuksen yhteisöä kampuksen toiminnan alkumetreiltä lähtien. Kampuksen tilat ovat palvelleetkin Gavonia jo vuosien ajan. Isompiin tiloihin siirtymistä suunnitteleva yritys luottaa yhä edelleen kampuksen tarjontaan.

Tyytyväiset asiakkaamme

Micropower Oy

Salo IoT Campus tarjosi käyttöömme valmiin infrastruktuurin, mikä on mahdollistanut myös suuren harppauksen tuotannossamme. Tekemisen meininki nousi aivan uudelle tasolle.

Harry Lilja, Micropower Oy

Valmet Automotive

Kampus tuo eri organisaatioita kätevästi yhteen, täällä on synergiamahdollisuuksia enemmänkin. Myös samoissa tiloissa toimiva oppilaitos on tärkeä sekä henkilöstöhankinnan että muun teknologisen yhteistyön näkökulmasta

Kimmo Suupohja, Valmet Automotive

Qalmari IT Services Oy

Haemme jatkuvasti sekä tekijöitä että asiakkaita myös Salon suunnalta. Näin [coworking-tilan avulla] voimme tarjota Salon seudulta töihin tuleville mahdollisuuden työskennellä pääosan ajasta paikan päällä Salossa.

Ari Varjonen, Qalmari IT Services Oy

Rightware Oy

Siilon kattavat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat välittömän yhteydenpidon Helsingin tiimin kanssa. Lisäksi Salosta on vain reilun tunnin ajomatka Helsinkiin, joten voin halutessani käydä Helsingin konttorilla vaikka joka viikko.

Zsombor Egri, Rightware Oy

Cencorp Automation Oy

Kampuksen tiimi panostaa paljon siihen, että osaajat ja yritykset kohtaavat kampuksella. Tänne on luotu kansainvälinen työskentelyn ja oppimisen yhteisö, joka kehittyy päivä päivältä.

Chunyan Mei-Kuusinen, Cencorp Automation Oy

Thinger Solutions Oy

Parasta kampuksella on ihmisen kokoinen elämäntapa. Saa nauttia helpoista työmatkoista, hyvistä palveluista, luonnosta ja turvallisuudesta, ja työskennellä Salo IoT Campuksen kaltaisessa teknologiakeskittymässä.

Juha Borenius, Thinger Solutions Oy