SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tule osaksi edelläkävijöiden yhteisöä.

Haluan osaksi yhteisöä

Osaajien verkosto

Salo IoT Campuksen yhteisön muodostavat IoT-alan suunnannäyttäjät ja alojensa parhaat palveluyritykset.

Salo IoT Campuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö, jossa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten välillä tehdään päivittäistä yhteistyötä. Tapahtumat, seminaarit ja työpajat tarjoavat kampuksen jäsenille mahdollisuuden kuulla IoT-alan viimeisimmät kuulumiset – kätevästi saman katon alla.

Tulevaisuuden teknologioita rakentavien yritysten rinnalla Salo IoT Campuksella työskentelee yrityspalveluiden parhaimmisto. Monialainen osaajien yhteisö tukee yrityksesi kasvua ja tekee arjesta sujuvaa.

Kampuksella ihmiset kohtaavat paitsi käytävillä ja coworking-tiloissa, myös vapaa-ajalla. Salo IoT Campuksen omia harrastusporukoita löytyy melkein joka lähtöön, kuntosalille pääsee kellon ympäri ja rentoa yhteistä iltaohjelmaa järjestetään säännöllisesti.

Salo IoT Campus tarjosi käyttöömme valmiin infrastruktuurin, mikä on mahdollistanut myös suuren harppauksen tuotannossamme. Tekemisen meininki nousi aivan uudelle tasolle.”

- Harry Lilja, Powerfinn Oy

Palvelemme kampukselta käsin Salon seudun lisäksi kaikkia Lounais-Suomen asiakkaita. Täällä työskennellessä lähiseudun asiakkaisiin on helpompi ottaa yhteyttä, ja myös yritysten on helpompi ottaa yhteyttä meihin.

- Juha Lempinen, Patenttitoimisto Leitzinger Oy

Siilon kattavat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat välittömän yhteydenpidon Helsingin tiimin kanssa. Lisäksi Salosta on vain reilun tunnin ajomatka Helsinkiin, joten voin halutessani käydä Helsingin konttorilla vaikka joka viikko.

- Zsombor Egri, Rightware Oy

Kampuksen tiimi panostaa paljon siihen, että osaajat ja yritykset kohtaavat kampuksella. Tänne on luotu kansainvälinen työskentelyn ja oppimisen yhteisö, joka kehittyy päivä päivältä.

- Chunyan Mei-Kuusinen, Cencorp Automation Oy

Parasta kampuksella on ihmisen kokoinen elämäntapa. Saa nauttia helpoista työmatkoista, hyvistä palveluista, luonnosta ja turvallisuudesta, ja työskennellä Salo IoT Campuksen kaltaisessa teknologiakeskittymässä.

- Juha Borenius, Thinger Solutions Oy

Kampuksen yhteisö

Kumppanimme

Tutustu yhteisöön

Arjen sankarit osa 1 / kiinteistöhuolto

Arjen sankarit osa 1 / kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon parivaljakko Markku Juhola ja Jukka Huovila on tuttu näky kampuksen käytävillä. Näitä kaveruksia parempaa tuntemusta kampuksen kiinteistöistä löytyy tuskin keneltäkään - Markun ja Jukan yhteenlaskettu työvuosien määrä kampuksella on kunnioitettavat 43.
Kampukselta käsin asiakkaat tavoittaa vaivattomasti

Kampukselta käsin asiakkaat tavoittaa vaivattomasti

Perinteikäs, jo vuonna 1935 perustettu patenttitoimisto Leitzinger Oy tarjoaa immateriaalioikeuksien suojaukseen liittyviä palveluja Salo IoT Campuksella. Yritys palvelee Salon toimipisteessään asiakkaita laajalla alueella. ”Palvelemme kampukselta käsin Salon seudun lisäksi kaikkia Lounais-Suomen asiakkaita”, Juha Lempinen Leitzingeriltä sanoo ja kiittelee keskeistä sijaintia.
Ketterä coworking-tila Siilo joustaa Qalmarin tarpeen mukaan

Ketterä coworking-tila Siilo joustaa Qalmarin tarpeen mukaan

Ohjelmistoyritys Qalmari IT Services Oy on toiminut Salo IoT Campuksella kesästä 2018 lähtien. ”Toimitamme tinkimätöntä, korkean tason asiantuntijaosaamista IT-sovelluskehitykseen ja SAP-konsultointiin”, toimitusjohtaja Ari Varjonen kertoo. Hän myös korostaa yrityksen panostavan erityisesti siihen, että asiantuntijoiden osaaminen ja intohimot kohtaavat asiakkaiden monipuoliset ja usein hyvinkin haastavatkin tarpeet.