Ota yhteyttä
FI EN 中文

Aulapalvelu

Aulapalvelu sijaitsee kampuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä Kuutio-rakennuksessa ja palvelee asiakkaita arkisin klo 8–16. Aulapalvelun tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaidemme arki kampuksella on sujuvaa. Yleisen asiakaspalvelun lisäksi aulapalvelun tehtäviin kuuluu mm. vieraiden vastaanottaminen ja opastaminen, palvelu- ja huoltopyyntöjen välitys, alueen pysäköinnin yleisvalvonta, kokoustilavaraukset ja -järjestelyt sekä kuntosalijäsenyyksien hallinnointi.

 

Yhteystiedot:

+358 (0) 50 367 6382
info@saloiotcampus.fi

Postipalvelut

Postipalvelut ovat osa aulapalvelua.

Kirjeposti: saapuva kirjeposti lajitellaan aamuisin yritysten postilokeroihin, jotka ovat kampuksen postitushuoneessa, Kuution 1. kerroksessa. Lähtevää kirjepostia varten postitushuoneessa on oma postilaatikko, joka tyhjennetään arkisin klo 15-16 välillä. 

Paketit: aulapalvelu vastaanottaa saapuvat paketit, ja ilmoittaa paketista vastaanottajalle. Saapuvat paketit voi käydä noutamassa kampuksen postitushuoneesta. Lähtevät paketit toimitetaan postitushuoneeseen rullakkoon, josta kuriiri käy ne noutamassa. Asiakas huolehtii itse paketin noudon tilaamisesta.

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat