Ota yhteyttä
FI EN 中文

Vieraspysäköinti

Vieraspysäköinti

Joensuunkadun pääsisäänkäynnin läheisyydestä löytyy vieraille maksuton pysäköintialue. Alue on merkitty ”Visitor Parking” -opasteilla. Huomioithan, että tämä pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan vierailijoille.

Avaa saapumisohjeistus

Asiakaspysäköinti

Asiakaspysäköinti

Kampusalueella on runsaasti paikoitustilaa pysäköintihallissa ja ulkopysäköintialueilla. Paikoitus kampusalueella on maksullista, ja yritykset voivat ostaa työntekijöilleen pysäköintilupia. Pysäköintiluvan haltijana saat pysäköidä kaikille kampuksen paikoitusalueille (pois lukien Joensuunkadun vieraspysäköintialue). Pysäköintiluvan tulee olla selkeästi esillä, kun pysäköit kampukselle.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautojen latauspaikat sijaitsevat Myllyojankadun sisäänkäynnin viereisellä pysäköintialueella. Kesän 2022 aikana pysäköintihallin 3. kerrokseen asennetaan yhteensä 20 latauspistettä,  joiden maksimiteho on 22 kW.

Autopesula

Kiilan sisäpihalla toimiva Final Touch hoitaa työpäiväsi aikana mm. autosi pesun ja vahauksen, maalipinnan kiillotuksen sekä lasien ja maalipinnan kiveniskujen korjaukset.

Varaa oma aikasi:

Jyri Keskimäki
Puh. 050 360 8300
jyri.keskimäki@vodax.fi

Polkupyöräparkki

Kampukselta löytyy tilava polkupyöräparkki. Pyöräparkki sijaitsee aivan vieraspysäköinnin vieressä ja siinä on katos, jonka alla pyöräsi on työpäivän ajan suojassa sateelta. Myös Kiilan sisäpihalla on runsaasti katospaikkoja polkupyörille.

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulaudat

Kampuksen etupihalla sijaitsee Kulkupelin sähköpotkulautoja, joiden avulla on helppo matkustaa esimerkiksi keskustaan lounaalle tai juna-asemalle. Sähköpotkulautojen vuokraus onnistuu helposti Bird -sovelluksen avulla.

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat