Ota yhteyttä
FI EN 中文

Vieraspysäköinti

Vieraspysäköinti

Joensuunkadun pääsisäänkäynnin läheisyydestä löytyy kampuksen virallinen vieraspysäköintialue. Alue on merkitty ”Visitor Parking” -opasteilla. Huomioithan, että tämä pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan vierailijoille. Myös muut pysäköintialueet ovat vapaasti vierailijoiden käytettävissä, pois lukien erikseen merkityt varatut paikat. 

Kaikilla kampuksen pysäköintialueilla voi pysäköidä parkkikiekolla 3 h ilmaiseksi. Yli kolmen tunnin vierailulla ilmoitathan rekisterinumerosi aulapalveluun. Vierailijoille pysäköinti on maksutonta.

Avaa saapumisohjeistus

Asiakaspysäköinti

Asiakaspysäköinti

Kampusalueella on runsaasti paikoitustilaa pysäköintihallissa ja ulkopysäköintialueilla. Paikoitus kampusalueella on maksullista, ja yritykset voivat ostaa työntekijöilleen pysäköintilupia. Jos haluat yksityishenkilönä ostaa pysäköintiluvan kampukselle, olethan yhteydessä aulapalveluun. Pysäköintiluvan haltijana saat pysäköidä kaikille kampuksen pysäköintialueille, pois lukien Joensuunkadun vieraspysäköintialue. Kampuksen alueella on pysäköinninvalvonta.

Sähköautojen latauspisteet

Pysäköintihallin 3. kerroksessa on yhteensä 70 kpl latauspisteitä, latureita on kahdenlaisia. 40 kpl latureista tuottavat 22 kW maksimitehon, 30 kpl latureista 3.6 kW maksimitehon. Latauksen hinta 22 kW maksimitehon latureissa on 22 snt / kWh, 3.6 kW maksimitehon latureissa 20 snt / kWh. Latauspisteiden käyttö tapahtuu eParking-sovelluksen kautta. eParking-sovellusta voi käyttää Android- tai iOs-puhelimella. Lisäksi eParking toimii selaimessa osoitteessa www.eparking.fi. 

P4-pysäköintialueella on lisäksi eChargie-laitteita, joiden lataus on rajoitettu 6 ampeeriin. eChargie-laitteet soveltuvat parhaiten hybridiautojen lataamiseen, ja eChargiella latauksen hinta on 14 snt / kWh. 

Kaikki latauspisteet ovat vapaasti myös vierailijoiden käytettävissä.

Polkupyöräparkki

Kampukselta löytyy tilava polkupyöräparkki. Pyöräparkki sijaitsee aivan vieraspysäköinnin vieressä ja siinä on katos, jonka alla pyöräsi on työpäivän ajan suojassa sateelta. Myös Kiilan sisäpihalla on runsaasti katospaikkoja polkupyörille.

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat