Ota yhteyttä
FI EN 中文

Siivouspalvelu

Kampuksen tilojen siisteydestä ja siivouspalveluiden tarjoamisesta vastaa luotettava kumppanimme ISS Palvelut. ISS tarjoaa myös siivouksen lisäpalveluita yritysten yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Kampuksen kiinteistöhuollosta vastaa kumppanimme ISS Palvelut. Huoltopyynnöt voit lähettää sähköisesti palvelupyyntöjen laadinta- ja seurantajärjestelmä Granlund Manager Tiketin avulla. Tiketti -järjestelmän tunnukset ovat yrityskohtaisia, ja yrityksesi saa tunnukset kampukselle muuton yhteydessä. Jos tunnukset ovat kadonneet, uudet tunnukset saa tilattua aulapalvelun kautta.

 

Pukeutumis- ja pesutilat

Kampuksella on laadukkaat ja tilavat sosiaalitilat helpottamaan esimerkiksi työmatkapyöräilyä. Sosiaalitiloissa on lukittavat pukukaapit ja suihkutilat. Myös yritysten omaan käyttöön on tarjolla sosiaalitilaratkaisuja.  

Tietoliikennepalvelut

Kumppanimme Lounea tarjoaa laajan valikoiman yrityksen tarvitsemia ICT-, tietoliikenne- ja tulostuspalveluita aina nettiyhteyksistä virtuaalipalvelimiin ja sähköpostipalveluista tuotannonohjausjärjestelmiin.

Kampuksen yleisissä tiloissa on avoin langaton verkko, yrityksen omiin tiloihin suosittelemme oman verkon asentamista. Kysy lisää tietoliikenneratkaisuista vuokrauspäälliköltä tai Campus Hostilta.        

 

Yritysvalokaista-kuituliittymät:

  • 60/60M, 39,90€/kk

  • 100/100M, 49,90€/kk

  • 500/100M, 99,90€/kk

  • 1000/100M, 129,90€/kk

Kierrätyspiste

Kierrätyspiste

Kampuksen kierrätyspiste sijaitsee postitushuoneessa, Kuution 1. kerroksessa. Kierrätyspisteestä löytyy merkityt astiat seuraaville jakeille: keräyspaperi, tuhottava paperi, pahvit, paristot, poltettava jäte sekä SER-jäte. Lisämaksua vastaan yritys voi tilata jäteastioita myös omiin tiloihinsa.

Turvallisuus ja kulunvalvonta

Turvallisuus ja kulunvalvonta

Kampuksella on käytössä Pro24 -toiminnanohjausjärjestelmä, jonne on koottu kaikki kiinteistöihin liittyvät turvallisuusmateriaalit. Jokaisen kampuksen asiakasyrityksen tulee nimetä turvallisuusvastaava, joka vastaa mm. oman yrityksensä toimitilojen poistumisturvallisuudesta.  

Aulapalvelu vastaa kulunvalvonnasta ja avainturvallisuudesta yhdessä kumppanimme Securitaksen kanssa. Kaikki avaimia ja kulkulupia koskevat pyynnöt ja uudet avaintilaukset tulee lähettää sähköpostitse aulapalveluun, info@saloiotcampus.fi. Jokaiselle yritykselle on nimetty yhteyshenkilö, jolla on lupa tilata kulkulupia. Nimetyt avaimet luovutetaan henkilöllisyystodistusta vastaan aulapalvelusta.

Vapaasti käytettävät kokoustilat

Vapaasti käytettävät kokoustilat

Kampuksella on yritysten toimitilojen läheisyydessä yhteiskäyttöön tarkoitettuja kokoustiloja. Kerroksissa sijaitsevien kokoustilojen käyttö sisältyy vuokraan, ja kokoustilan voi varata etukäteen varauskalenterista.

Smartpost-automaatti

Kampuksella on oma Postin Smartpost -automaatti pakettien vastaanottamista ja lähettämistä varten. Automaatti sijaitsee postitushuoneessa, Kuution 1. kerroksessa.

SmartPostin ohjeet

Toimistokalusteet

DUO Interior toimii Salo IoT Campuksen asiakkaiden kalustajakumppanina tarjoten vastuullisen ja kustannustehokkaan tavan hankkia toimitilojen kalusteet uusina tai käytettyinä, aina takuulla. Lisäksi DUO myy yksinoikeudella käytettyjä tehdastarkastettuja Framery-tuotteita Suomessa. On mielessä sitten mitä vain yhden työtuolin vaihtamisesta tai etätyöpisteen kalustamisesta koko toimiston sisustuksen uusimiseen, DUO Interior auttaa! DUO Interiorin kautta kalusteet voi ostaa, leasata tai sisällyttää vuokrasopimukseen.

Yhteystiedot:

Sakari Ansamaa

puh. 029 002 0666

email sakari.ansamaa@duointerior.fi

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat