Ota yhteyttä
FI EN 中文

Hobby Corner

Kaipaatko taukoa työnteosta? Hobby Corner on kampuksen yhteinen olohuone, jossa voit pitää virkistän tauon ja samalla verkostoitua muiden kampuslaisten kanssa. Tila on kampuslaisten vapaasti käytettävissä, ja tarjoaa puitteet monenlaiseen toimintaan biljardin pelaamisesta videopeleihin. Hobby Corner sijaitsee Kuution 1.kerroksessa.

Tapahtumat

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä. Olipa kyseessä tiettyyn aiheeseen pohjautunut aamiaistilaisuus, afterwork tai koko perheen leffapäivä, olet aina lämpimästi tervetullut mukaan! Kampuksella voit myös järjestää omia tapahtumia, ja me autamme mielellämme järjestelyissä.

Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä

Liity mukaan Kampuslaiset -Facebook ryhmään! Ryhmä on kampuksen oma yhteisöllinen viestintäkanava, jossa jokaisella on halutessaan mahdollisuus saada äänensä kuuluviin.

Yhteiset tilat

Yhteiset tilat

Kampuksella pienten ja keskikokoisten toimistotilojen vuokriin sisältyy mahdollisuus käyttää yhteisiä tiloja, jolloin yrityksen omien tilojen neliöt saa pidettyä minimissä. Yhteiskäyttöön suunnitellut keittiö- ja taukotilat, kokoustilat ja wc-tilat ovat toimivia ja edustavia. Yhteiset tilat ovat myös oivallinen tapa tutustua naapureihin!

Viestintä

Viestintä

Kampuksen ajankohtaisista asioista tiedotetaan säännöllisesti kampuksen uutiskirjeissä. Jaamme mielellämme asiakasyrityksiämme koskevia uutisia myös some-kanavissamme. Kysy lisää aulapalvelusta!

Kampuksen asiakasyritykset saavat myös veloituksetta oman mainoksensa aulan mainosnäytölle.

Kerhotoiminta

Kerhotoiminta

Nokian aikaan kampukselle syntynyt vahva kerhotoiminnan kulttuuri on edelleen voimissaan.

Harrastekerhot Salo ry:n tavoitteena on edistää ja lisätä jäsentensä mahdollisuuksia harrastus- ja  virkistystoimintaan. Kerhon tilat sijaitsevat kampuksella, ja kerhon jäseneksi voivat liittyä kaikki Salo IoT Campuksella vakituisesti työskentelevät henkilöt.

Harrastekerhot Salo ry järjestää jäsenistölleen monenlaisia tilaisuuksia ja tapaamisia. Lisäksi kerholla on monipuolinen valikoima erilaisia harrastevälineitä ja tarvikkeita, joita jäsenet voivat veloituksetta lainata.

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 15 € / vuosi.

Smartsalo-yhdistyksen tarkoituksena on valvoa ja edistää jäsentensä yhteisiä etuja työelämässä ja yhteiskunnassa, sekä edistää yrittäjyyttä, toimia jäsenten työllisyyttä tukevasti sekä edistää jäsenistön henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Smartsalo ry:n alla toimii harrastuskerho Hacklab, jonka monipuolinen elektroniikan mittalaitelaboratorio on kampuksella toimivien yritysten käytettävissä. Tilat sijaitsevat Kuution 3. kerroksessa.

 

Yhteystiedot:

Harrastekerhot: harrastekerhotsalo@outlook.com
Smartsalo: hacklab@smartsalo.com

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat