Ota yhteyttä
FI EN 中文

Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Kutsu vieraasi Salo IoT Campukselle ja järjestä tapahtuma, joka muistetaan.

Salo IoT Campuksen tunnelmassa yhdistyy suomalaisteknologian historia ja tulevaisuuden tekemisen meininki. Tilamme tarjoavat edustavat puitteet erilaisten tapahtumien, seminaarien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Toimivien tilojen lisäksi Salo IoT Campus tarjoaa palvelut, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta. Tarjoilut hoituvat samalla tilauksella.

Onko mielessäsi tapahtuman järjestäminen? Anna meidän auttaa: info@saloiotcampus.fi.

Varaa tila

Kokoustilat

Työskentele tehokkaasti

Tiimipäivät, työpajat ja kaikenlaiset kokoukset järjestyvät Salo IoT Campuksella vaivatta. Toimivat ja hyvin varustellut tilat ja maittavat tarjoilut takaavat tehokkaan työskentelyn.

Lue lisää

Seminaaritilat

Panosta tunnelmaan

Seminaaritilamme ovat avaria ja toimivia, esitystekniikka pelaa ja parkkitilaa löytyy varmasti. Kokouskeskuksen tiloja yhdistelemällä saadaan tilaisuuteesi varmasti onnistuneet puitteet. 

Lue lisää

Saunatilat

Nauti löylyistä saunatiloissamme

Salo IoT Campuksen lauteet ovat todistaneet suomalaisen teknologiahistorian käännekohtia. Tyylikkäät ja viihtyisät saunatilamme ovat avoinna myös vaikkapa tiimisi saunailtaa varten.

Lue lisää

Auditorio

Näyttävä ja edustava auditorio

180-paikkainen auditoriomme tarjoaa loistavan paikan seminaareihin, henkilöstön infotilaisuuksiin, suuriin tapahtumiin tai vaikka henkilöstön elokuvailtaan. 

Lue lisää

Merikaaren juhlatila

Juhlatila keskustan läheisyydessä

Merikaaren juhlatila soveltuu erinomaisesti jopa 180 henkilön tapahtumiin, niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiinkin. Kesällä tila on valoisa ja avara, talven pimeydessä ihanan tunnelmallinen. 

Lue lisää

Kiilan tapahtumatila

Tapahtumatila omalla sisäänkäynnillä

Kiilan tapahtumatila tarjoaa modernit ja viihtyisät puitteet isompiin ja pienempiin tapahtumiin. Muuntojoustavan tilan maksimikapasiteetti on yli 400 henkilöä.

Lue lisää

Studio

Monipuolinen Studio

Salo IoT Campuksen Studio soveltuu muun muassa livestriimauksien järjestämiseen, podcastien nauhoittamiseen sekä videotallenteiden kuvaamiseen. Kamerat, mikrofonit ja muu tekniikka ovat käyttövalmiina tilassa.

Lue lisää

Catering-palvelut

Catering-palvelut

Maistuvista kokoustarjoiluista kampuksella vastaa Factory Catering. Huippuluokan cateringtiimimme loihtii laadukkaat tarjoilut niin seminaareihin, saunailtoihin kuin kokouksiinkin. 

Lue lisää

Tapahtumajärjestelyt

Ammattilaiset apunasi

Salo IoT Campuksella on tilaa toteuttaa ideoita. Me tartumme haasteeseesi ja löydämme tapahtumallesi parhaan ratkaisun.

Lue lisää