Ota yhteyttä
FI EN 中文
Työskentele tehokkaasti

Työskentele tehokkaasti

Tiimipäivät, työpajat ja kaikenlaiset kokoukset järjestyvät Salo IoT Campuksella vaivatta. Toimivat ja hyvin varustellut kokoustilamme sekä ensiluokkaiset palvelumme takaavat onnistuneen kokouspäivän kampuksella.

Kampuksella on saatavilla monipuoliset tilat ja palvelut sekä pienille että isoille ryhmille. 25:n kokoustilamme joukosta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva tila, tai useampikin tila riippuen järjestämäsi tilaisuuden luonteesta. Voit varata kokoustilan käyttöösi tarpeidesi mukaan koko päiväksi tai esimerkiksi vain tunniksi. 

Maistuvista kokoustarjoiluista kampuksella vastaa Factory Catering. Voit valita valmiista tarjoiluvaihtoehdoista mieleisesi, tai keskustella osaavan ravintolahenkilökuntamme kanssa erikoistoiveista. Myös lounasravintola löytyy samasta rakennuksesta.

 

Esimerkkejä kokoustiloistamme:

Kokoustila Pii, 4 hlö: 4 hengen kompaktit kokoustilamme ovat toimiva valinta pieniin kokouksiin tai asiakastapaamisiin.

Kokoustila Origo, 10 hlö: 10 hengen kokoustila sopii sekä lyhyisiin tapaamisiin että koko päivän kestäviin kokouksiin. Tarvitsetko kokoustilan käyttöösi lyhyellä varoitusajalla? Ei hätää, sillä erityisen laajan 10 hengen kokoustilavalikoimamme ansiosta meillä on lähes aina tarjota tila käyttöösi, vaikka heti.  

Kokoustila Vakula, 18 hlö: aulatilojen läheisyydessä sijaitseva 18 henkilön tilava ja edustava kokoustila sopii hyvin tilaisuuksiin, joissa on yli 10 osallistujaa. Lisäksi suosittelemme viihtyisää tilaa koko päivän mittaisiin kokouksiin hieman pienemmällekin kokousryhmälle.

Kuution Sauna ja neuvottelutilat, 12-30 hlö: Kuution edustustilat tarjoavat erittäin tyylikkäät puitteet kokouksille. Tilassa on myös iso sohvaryhmä rennompaan kokoustamiseen. Haluaisitteko päättää kokouspäivän saunomalla? Saunatilat ovat kätevästi samassa tilassa.

Kokoustila Suora, 40 hlö: 40 hengen käytännöllisten luokkatilojemme sisustus on helposti muokattavissa tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa luokkatiloihin saadaan toimitettua myös lisätuoleja. Luokkatilojen sijainti aulan läheisyydessä helpottaa esimerkiksi koulutuspäivän järjestämistä kampuksella – aulapalvelumme ohjaa vieraasi erittäin mielellään perille oikeaan tilaan.

Merikaaren juhlatila, 70-170 hlö: Tämä omalla sisäänkäynnillä varustettu kokous- ja juhlatila sopii monenlaiseen käyttöön! Koulutuspäivien ja pienempien seminaarien lisäksi Merikaari soveltuu myös juhlakäyttöön. Suosittelemme tilaa myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin.

Auditorio: tutustu auditorioomme

Saunatilat: tutustu saunatiloihimme

 

Tutustu kaikkiin varattavissa oleviin tiloihimme varaussivustolla.

Tai haluatko tulla tutustumaan tiloihimme paikan päällä? Voit sopia esittelykierroksesta aulapalvelun kanssa, info@saloiotcampus.fi.

 

Varaa tila