Ota yhteyttä
FI EN 中文
Nauti löylyistä saunatiloissamme

Nauti löylyistä saunatiloissamme

Salo IoT Campuksen saunatilojen lauteet ovat todistaneet suomalaisen teknologiahistorian käännekohtia. Tyylikkäät ja viihtyisät saunatilamme ovat avoinna vaikkapa tiimisi saunailtaa varten.

Kampuksella on kaksi vuokrattavaa saunatilaa, jotka sopivat erityyppisiin tilaisuuksiin. Molemmat saunatilat sopivat myös kokouskäyttöön, joten esimerkiksi tiimipäivän järjestäminen kampuksella on helppoa, kun kaikki tarvittava on tarjolla saman katon alla.

 

Kuution Sauna – ja neuvottelutilat tarjoavat tyylikkäät ja edustavat puitteet esimerkiksi tiimipäivälle. Kuution kokouspöydän ääreen mahtuu kokoustamaan 12-14 henkilöä, ja samassa tilassa on myös sohvaryhmiä rennompaan kokoustamiseen tai illanviettoon. Tilassa on kaksi saunaa sekä molemmilla saunoilla on erilliset pesutilat. Huhu kertoo, että tämän legendaarisen saunan lauteilla on aikoinaan tehty isojakin päätöksiä arvovaltaisten johtajien kesken. Saunatilakäytössä Kuutioon mahtuu noin 20-30 henkilöä.

Myös Kiilan Sauna tarjoaa puitteet kokoustamiseen sekä rennompaan oleskeluun. Kokouspöydän äärelle mahtuu 8 henkilöä, ja kokonaisuudessaan tila soveltuu 15-20 henkilön tilaisuuksiin. Kiilan Saunalla on myös kaksi saunaa ja molemmilla saunoilla on erilliset pesutilat. Kiilan saunatilat soveltuvat erityisen hyvin ilta- ja viikonloppukäyttöön, sillä tilassa on oma, erillinen sisäänkäynti Kiilan sisäpihalta.

 

Kuution Saunalle maistuvat tarjoilut toiveidenne mukaan toimittaa Ravintola Factory, Kiilan Saunalle voi halutessaan myös tuoda omat tarjoilut. Molempiin saunatiloihin saa tuoda omat alkoholijuotavat.

 

Haluatko tutustua saunatiloihimme ennen tilan varaamista? Voit sopia esittelyajan aulapalvelun kanssa, info@saloiotcampus.fi.

tai varaa saunatila käyttöösi varaussivustollamme jo tänään.

Varaa tila