Ota yhteyttä
FI EN 中文

Factory Salo

Ravintola Factory on avoinna arkisin klo 7.30-14.00. Aamupuuroa ja kahvia on tarjolla klo. 7.30-9.30 ja lounasbuffet klo 10.30-14.00. Factoryn laaja lounaskattaus sisältää runsaan salaattipöydän, alkukeiton, kolme lämmintä ruokavaihtoehtoa, ja leipäpöydän (mm. itse paikan päällä paistettuja sämpylöitä tai focacciaa). Joka päivä on myös kasvis- ja vegaaninen ruoka tarjolla. Mehu, kotikalja ja kahvi/tee sekä jälkiruoka sisältyvät jokaisen lounaan hintaan. Ravintola Factoryssa opiskelijat ja eläkeläiset lounastavat edullisemmin. Eläkeläistarjous on voimassa joka arkipäivä klo 13 alkaen.

Katso ruokalista

Catering-palvelut

Maistuvista kokoustarjoiluista kampuksella vastaa Factory Catering

Factory Catering pitää huolen, että tilaisuudet sujuvat alusta loppuun vaivattomasti. Kauttamme on mahdollista tilata järjestelyt tilaisuuksiin paikanpäälle alkaen ammattitaitoisesta ja palvelualttiista henkilökunnasta, joka ottaa huomioon vaativimmatkin erityistarpeet. Järjestämme tilaisuuksiin henkilökunnan ja tarjoiluiden lisäksi tarvittaessa myös kalusteet sekä somistukset.

Kokous- ja kabinettitarjoilut voi tilata Factorylta vaivattomasti kampuksen kokousvarausjärjestelmän kautta. 

 

Yhteystiedot:​

010 341 3767
saloiot@ravintolafactory.com

Factory itsepalvelukahvila

Factory itsepalvelukahvila

Factoryn itsepalvelukahvila on avoinna 24/7. Kahvilasta saa vuorokauden ympäri pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa sekä kahvia, teetä ja virvokkeita. Maksuvälineenä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat