Ota yhteyttä
FI EN 中文

Lounasravintola Kiila

 

Ravintola Kiila on avoinna arkisin lounasaikaan klo 11–13. Lounasvaihtoehtoina on päivittäin Nordic Buffet sekä Grill -palvelupiste. Kevyempänä lounasvaihtoehtona tarjolla on myös päivittäin keittolounas. Ravintola Kiila kuuluu Kelan korkeakouluopiskelijoiden ateriatuen piiriin. 

Katso ruokalista

Kahvila Hav a Java

Kahvila Hav a Java

Kampuksen viihtyisä kahvila Hav a Java on avoinna arkisin klo 8-16. Monipuolisen kahvilavalikoiman lisäksi Hav a Javassa on tarjolla myös maistuva aamiainen klo 8-10, ja lounasaikaan salaattilounas. Palvelupisteestämme voit valita juuri sinulle sopivan salaattiannoksen ja halutessasi täydentää sitä maukkaalla kevytkeitolla. 

Catering-palvelut

Maistuvista kokoustarjoiluista kampuksella vastaa Compass Group. Voit valita valmiista tarjoiluvaihtoehdoista mieleisesi, tai keskustella osaavan ravintolahenkilökuntamme kanssa erikoistoiveista. 

Compass Group toimittaa tarjoiluja myös yritysten tiloihin kampuksella. Compass Groupin kautta voi tilata esimerkiksi aamupalan koko tiimille tai kakkukahvit juhlan kunniaksi. Catering-palveluista ja kokoustarjoiluista voi keskustella suoraan ravintolan henkilökunnan kanssa tai tehdä tilauksen sähköpostilla tai puhelimitse. 

 

Yhteystiedot:​

+358 (0) 50 327 9444 
saloiotcampus@compass-group.fi

Itsepalvelu -piste

Itsepalvelu -piste

Yllättikö nälkä tai jano erikoiseen aikaan? Ei hätää, sillä kampuksen aulassa, kahvila Hav a Javan yhteydessä, sijaitseva itsepalvelupiste on avoinna 24/7. Itsepalvelupisteestä on mahdollista ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita, kuten mehuja, limsoja, makeisia, välipalatuotteita sekä jäätelöä. Maksuvälineenä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat