Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tuo tapahtumasi teknologiaosaamisen ytimeen.

Kokouspalvelut

Kutsu vieraasi Salo IoT Campukselle ja järjestä tapahtuma, joka muistetaan.

Salo IoT Campuksen tunnelmassa yhdistyy suomalaisteknologian historia ja tulevaisuuden tekemisen meininki. Tilamme tarjoavat edustavat puitteet erilaisten tapahtumien, seminaarien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Toimivien tilojen lisäksi Salo IoT Campus tarjoaa palvelut, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta. Tarjoilut hoituvat samalla tilauksella.

Onko mielessäsi tapahtuman järjestäminen? Anna meidän auttaa: saloiotcampus@foodandco.fi.

Tai varaa käyttöösi sopiva kokoustila varausjärjestelmän kautta jo tänään.

Ruoka oli loistavaa ja tyylikkäät tilat sopivat profiiliimme hyvin. Asiat kampuksella laitettiin onnistumaan eikä mistään tehty ongelmaa.

- Harri Eteläkoski, Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Nykyaikaiset ja siistit tilat ovat toimineet loistavasti ja ovat kätevästi saatavilla. Varaukset pitävät aina ja pyydetyt lisäpalvelutkin on huomioitu.

- Kimmo Lehtonen, Valmet Automotive Oy

Kokousvarausjärjestelmässä näkee itse varaukset reaaliajassa ja pääsee tekemään tilaukset. Samana päivänäkin voi vielä tehdä varauksia.

- Maija Pirvola, Yrityssalo Oy

Kokous

Työskentele tehokkaasti

Tiimipäivät, työpajat ja kaikenlaiset kokoukset järjestyvät Salo IoT Campuksella vaivatta. Toimivat ja hyvin varustellut tilat ja maittavat tarjoilut takaavat tehokkaan työskentelyn.

Lue lisää

Saunailta

Nauti löylyistä saunatiloissamme

Salo IoT Campuksen lauteet ovat todistaneet suomalaisen teknologiahistorian käännekohtia. Tyylikkäät ja viihtyisät saunatilamme ovat avoinna myös vaikkapa tiimisi saunailtaa varten.

Lue lisää

Seminaari

Panosta tunnelmaan

Viritä tapahtumavieraasi tulevaisuuden tekemisen tunnelmaan ja järjestä seminaarisi Salo IoT Campuksella. Seminaaritilamme ovat avaria ja toimivia, esitystekniikka pelaa ja parkkitilaa löytyy varmasti.

Lue lisää

Auditorio

Auditorio

171 paikkainen auditoriomme tarjoaa loistavan paikan seminaareihin, suuriin tapahtumiin tai vaikka henkilöstön elokuvailtaan. Auditorio ympäristöineen muuntuu helposti myös iltatilaisuuksien näyttämöksi tai vaikkapa pienimuotoisten messujen keskukseksi. 

Lue lisää

Catering-palvelut

Catering-palvelut

Huippuluokan cateringtiimimme loihtii laadukkaat tarjoilut niin seminaareihin, saunailtoihin kuin kokouksiinkin. Valikoimasta löytyy kaikki fine diningista pullakahveihin. 

Lue lisää

Jotain ihan muuta?

Toteuta ideasi

Salo IoT Campuksella on tilaa toteuttaa ideoita. Me tartumme haasteeseesi ja löydämme tapahtumallesi parhaan ratkaisun.

Lue lisää