Ota yhteyttä
FI EN 中文

Virtuaali

Virtuaalisesti osaksi yhteisöä

Yhteisöt luovat innovaatioita, mutta nykyaikana kaikki eivät voi aina työskennellä saman katon alla. Virtuaalikampuslaisena olet osa Salo IoT Campuksen innovaatioyhteisöä, verkostoja ja markkinointia riippumatta siitä, missä työpisteesi milloinkin sijaitsee. Saat jalansijan kasvavaan IoT-keskittymään ilman muuttamisen vaivaa, ja myös kampuksen työpajat, tapahtumat ja muut verkostoitumismahdollisuudet ovat ulottuvillasi.

Kun työsi tuo sinut kampukselle myös fyysisesti, voit nauttia kaikista kampuslaisen eduista. Työskentele tehokkaasti coworking-tilassa, käytä neuvottelutiloja alennettuun hintaan, järjestä tapahtumia ja nauti kampuksen kattavista liikuntapalveluista. Kun olet valmis tuomaan yrityksesi toimiston Salo IoT Campukselle, me autamme seuraavan askeleen ottamisessa.

Valitse sinulle sopiva ratkaisu: kuukausihinnoiteltu Startti tai vuosimaksullinen Kasvu. Molemmat vaihtoehdot tuovat sinut joustavasti jäseneksi Salo IoT Campuksen yhteisöön, ja paketteihin kuuluvat palvelut sovitaan tarpeidesi mukaan.

KATSO TARKEMMIN

Virtuaali

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat