Ota yhteyttä
FI EN 中文

VIETNAM-TILAISUUS webinaari

-

Vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta haluamme suunnitella ja valmistella tulevaisuuden kansainvälistä yhteistyötä ja siksi järjestämmekin
torstaina 16.4.2020 klo 08.00 – 10.00 virtuaalisen Vietnam-tilaisuuden, jossa kerromme laajasti yrittäjiä koskevista yhteistyömahdollisuuksista Vietnamissa.

Vietnam on yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista. Maan voidaan hyvällä syyllä katsoa olevan yksi globalisaation voittajista, huolimatta kommunistisen yksipuoluejärjestelmän ehdottomasta auktoriteetista. Ulkomaiset investoinnit ovat kasvaneet erityisesti valmistusteollisuudessa. Salon kaupunki, Yrityssalo ja Salo IoT Campus ovat käynnistämässä yhteistyötä Salon Vietnamin ystävyyskaupunki Danangin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on edistää salolaisten yritysten pääsyä Vietnamin markkinoille, tutkia osaajapulaan löytyviä ratkaisuja Vietnamin suunnalta sekä tarjota vietnamilaisille opiskelijoille mahdollisuutta tulla opiskelemaan Saloon.

Tilaisuuden pääesiintyjänä on Peter Vesterbacka, joka kertoo businessmahdollisuuksista Vietnamissa sekä osaaja- ja koulutusyhteistyöstä.
Tilaisuuteen osallistuu myös vietnamilaisen FPT Softwaren edustaja. FPT Corporation (www.fpt-software.com/) on Vietnamin suurin ja nopeimmin kasvava ohjelmistoyritys, jolla on myös oma yliopisto. FPT toimii maailmanlaajuisesti monilla eri aloilla ja on tuottanut yli 11 000 ohjelmistoalan ulkoistusprojektia viimeisen 19 vuoden aikana. FPT on aloittanut laajentumisen myös Eurooppaan ja etsii mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Tilaisuus järjestetään etäkokouksena ja ilmoittautuneille lähetetään linkki lähempänä tilaisuutta. Ilmoittaudu mukaan.

Lisätiedot:
Terhikki Lehtonen, kansainväliset asiat, Salon kaupunki
terhikki.lehtonen@salo.fi, +358 44 7782050

Tommi Virtanen, Yrityssalo
tommi.virtanen@yrityssalo.fi, +358 44 5477711

Jukka Vakula, Salo IoT Campus
jukka.vakula@saloiotcampus.fi, +358 40 7617287

Kaikki tapahtumat