Ota yhteyttä
FI EN 中文

Yö kampuksella

-
Salo IoT Campus

Syyskuussa järjestään taas koko perheen tapahtuma Yö kampuksella! 

Ohjelma alkaa koko perheen elokuvalla auditoriossa, jonka jälkeen on luvassa vapaamuotoista ohjelmaa. Ennen nukkumaanmenoa on tarjolla iltapalaa, ja myöhäisillan ohjelmassa on vielä aikuisille oma elokuva auditoriossa. Tervetuloa viettämään yötä kampukselle koko perheen voimin!

Ohjelma perjantaina 8.9:
Klo 17:15-18:00 Tervetuloa
Klo 18:00 Koko perheen elokuva: Inside Out - Mielen sopukoissa 
Klo 19:30-22:30 Koko perheen ohjelmaa (aarrejahti / tiedekerho / lautapelejä / piirustusnurkkaus / pelailua Hobby Cornerissa) 
Klo 20:30-22.30 Iltapalaa tarjolla Hav a Javassa

Aikuisille:
Klo 21:00-23:30 Kuution Sauna lämpimänä
Klo 22:30 Elokuva: Teikäläiset

Lauantaina on tarjolla aamupalaa kahvila Hav a Javassa klo 7:30-10:00.

 

Huomioitavaa:

  • Yöpymiseen on varattu tilat Centro 2B-siivestä. Tilassa on yövahti klo 21:00 alkaen aikuisten elokuvan päättymiseen asti, joten aikuiset voivat mennä saunaan tai katsomaan elokuvaa lasten nukahdettua.
  • Koko perheen elokuvan jälkeen on mahdollista osallistua aktiviteetteihin oman mielenkiinnon mukaan. Kide Science-tiedekerhoon on erillinen ennakkoilmoittautuminen.
  • Otattehan mukaan omat yöpymistarvikkeet (myös makuupussi + makuualusta). Yöpymistila on iso jo avara, joten sisätiloissa telttailukin onnistuu! 
  • Lapset ovat huoltajiensa vastuulla koko tapahtuman ajan.


Ilmoittautuminen:
Voit ilmoittautua mukaan joko yökylään tai vain elokuvaan ja  iltaohjelmaan, ilmoittautumislinkki alla. Suosittelemme yökyläilyä vain yli 5-vuotiaiden lasten kanssa.

 

Ilmoittaudu mukaan Yö kampuksella -tapahtumaan tästä.

Kaikki tapahtumat