Ota yhteyttä
FI EN 中文

Nordic Business Forum Live Stream

-
Salo IoT Campus

Nordic Business Forum Live Stream @Salo IoT Campus 27.-28.9.

Pohjoismaiden kiinnostavin bisnestapahtuma tuodaan jälleen livestriimin välityksellä kampukselle! 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

Nordic Business Forum on syksyn kiinnostavimpia bisnestapahtumia, jonka tämän vuoden kantavana teemana on muutos. Tapahtuma on ainutlaatuinen verkostoitumis- ja inspiroitumismahdollisuus yrityksille, päätöksentekijöille ja opiskelijoille. Tänä vuonna NBF -lavalle astelevat muun muassa Nobel-palkittu rauhanaktivisti Malala Yousafzai, kirjailija ja yrittäjä Tim Ferriss sekä tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen.

Voit seurata striimiä maksutta kampuksen auditoriossa livenä ja networking-tauoilla verkostoitua muiden osallistujien kanssa, tutustua alueen yrityksiin ständeillä sekä osallistua yritysvierailulle. Tervetuloa!

 

NBF 2023 Ohjelma 

Vuoden 2023 Nordic Business Forum järjestetään 27.-28. syyskuuta. Tarjolla on jälleen tiivis ja erittäin mielenkiintoinen liike-elämään keskittyvä ohjelma, joka koostuu sekä mielenkiintoisten puhujien esityksistä että verkostoitumisesta muiden paikallaolijoiden kanssa. Tutustu ohjelmaan.

Tämän vuoden teemana on Be the Change.
Tässä muutamia tärppejä kiinnostavaan ohjelmaan:

ke 27.9. klo 12:00: Patrick Lencioni - Teamwork Simplified

ke 27.9. klo 17:10: Maryna Saprykina - Ukrainian Grit: Empowering Global Business with Extreme Resilience

to 28.9 klo 9:45: Nicolai Tangen - The Power of Change

to 28.9 klo 15:15: Malala Yousafzai - Creating Change

 

Oheisohjelmaa kampuksella

Kampuksen live stream on enemmän kuin vain maailmanluokan puheenvuoroja! Networking-taukojen aikana voit verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja tutustua alueen yrityksiin ständeillä. Lisäksi taukojen aikana on mahdollista osallistua ohjattuihin yritysvierailuihin kampuksen asiakasyrityksissä - ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään ja kuulemaan, mitä kaikkea kampuksella nykyään tehdäänkään! 

Kampuksen aulassa on myös tarjolla kahvia ja pientä purtavaa katsomisen ohessa. 
 
Haluatko varata omalle yrityksellesi ständipaikan tapahtumasta? Varaa tästä linkistä.

 

Siilo coworking-tila käytössäsi koko tapahtuman ajan

Salo IoT Campuksen coworking -tila Siilo on tapahtumapäivinä vapaassa käytössä, joten voit huoletta tulla seuraamaan striimausta myös pidemmän matkan päästä! Viihtyisät coworking -tilamme takaavat sinulle tarvittaessa työrauhan. Coworking-tila sijaitsee lähellä auditoriota ja aulatiloja, joten siirtyminen rauhalliseen työtilaan tapahtuman keskeltä on helppoa ja nopeaa.

 

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta, mutta toivomme ennakkoilmoittautumista. Voit osallistua omien aikataulujesi mukaisesti itseäsi kiinnostaviin osioihin - joko molempina päivinä tai vain toisena päivänä.

Tapahtuma on kaikille avoin - tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan kampukselle 27.-28.9.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

 

Kysyttävää tapahtumasta?

Campus Host Riina Lahtinen vastailee mielellään kysymyksiin, riina.lahtinen@saloiotcampus.fi / puh. 0400 34 726

 

Kaikki tapahtumat