Ota yhteyttä
FI EN 中文

Matkalla -taidenäyttelyn avajaiset

-

Salon Taiteilijaseura ja Salo IoT Campus ovat sopineet taidenäyttely-yhteistyöstä. Jatkossa kampuksen tiloissa tulee näkymään Salon Taiteilijaseuran jäsenten näyttelyitä 3-4 kertaa vuodessa vaihtuvissa näyttelyissä. 
Yhteistyön aloittaa seitsemän jäsenen yhteisnäyttely ''Matkalla'', jonka avajaiset järjestetään Kuution aulassa torstaina 12.10. klo 16-18. Näyttely on esillä 27.1.24 asti.  


Yhteistyön aloittaa seitsemän jäsenen yhteisnäyttely ''Matkalla'', jonka avajaiset järjestetään to 12.10. klo 16-18. Näyttely on esillä 27.1.24 asti. Ensimmäisen näyttelyn taiteilijat ovat: Gloria Badarau-Heikkilä, Helena Hauta-aho, Anna-Maija Junnila, Jaana Kähönen, Hilkka Laakkonen-Vesander, Hannu Nikander sekä Tarja Seewald. Teokset ovat niin perinteisiä öljyväritöitä, akvarelleja, veistoksia kuin digitaalisesti käsiteltyjä valokuviakin. Näyttelyn teokset ovat hankittavissa suoraan taiteilijoilta.


Matkalla -näyttelyn teosten taustaa:
Olemme kaikki jatkuvasti Matkalla jonnekin ja aina hieman keskeneräisiä - on sitten kyseessä matkasta eri kulttuuriin tai ympäristöön, aikamatkasta menneisyyteen tai omaa, inhimillistä tai ammatillista kehitystä koskeva matka. Jokainen ja jokaisen matka on erilainen riippuen aiemmista kokemuksistamme ja tavastamme käsitellä asioita. Näyttelyn teokset kuvaavat matkaa eri näkökulmista, taiteilijoiden vapaasti tulkitsemina.
Näyttelyn avajaiset järjestetään torstaina 12.10. klo 16 alkaen Kuution aulassa, tervetuloa!
 

Kaikki tapahtumat