Ota yhteyttä
FI EN 中文

Kampuksen palapelikisa

-
Salo IoT Campus

Kohta kisaillaan kampuksen palapelimestaruudesta! Meillä on kampuksen tiimissä tuore palapelien kaksinkertainen SM-mitalisti (Riina), ja sen kunniaksi järjestämme leikkimielisen palapelikisailun kampuksella. Nyt kaikilla on mahdollisuus päästä kisaamaan Riinaa ja muita kampuslaisia vastaan kampuksen omassa palapelikilpailussa.

Voit ilmoittautua mukaan kisailuun joko yksin, parin tai tiimin kanssa! Salo IoT Campus tarjoaa kisapalapelit, ja jokainen tiimi saa pitää palapelin. Olitpa sitten pro-palastelija tai vasta-alkaja, tervetuloa mukaan kisailemaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa yhdessä! Tässä on myös erinomainen mahdollisuus testata, miten oman tiimin yhteistyö sujuu, vaikka palapelit eivät olisikaan ennestään tuttu harrastus. Tiimin suosituskoko on max 4 henkilöä.

Palapelikisa järjestetään torstaina 13.6. klo 15:30-17:00 Kuution aulassa, Ravintola Factoryn tiloissa. Jos et halua itse osallistua, kisailua saa toki tulla myös seuraamaan ja kannustamaan omaa suosikkijoukkuetta!

Kilpailun säännöt:
Kisassa kootaan 500 palan Ravensburgerin palapeli. Palapeli on kaikille osallistujille / tiimeille sama, ja palapelin kuva ilmoitetaan osallistujille ennen kilpailua. Palapelin kokoamiseen on aikaa 90 minuuttia, mikäli palapeli ei valmistu ajan puitteissa, lasketaan yhdistetyt palat ja tämä ratkaisee kilpailijan/tiimin sijoituksen.

Tervetuloa mukaan kisailuun!

Ilmoittauduthan mukaan alla olevasta linkistä viimeistään perjantaina 7.6., jotta ehdimme varata riittävästi palapelejä kisailuun.

 

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Kampuksen_palapelikilpailu_6921

Kaikki tapahtumat