Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin ja seminaareihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan kampuksen asiakasyrityksiin, verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Kaikille avoimien aamiaistilaisuuksien ja verkostoitumistapahtumien lisäksi kampuksen asiakasyritysten työntekijöille on usein tarjolla yhteisöllistä ohjelmaa, kuten leffailtoja sekä kausiluonteisia tapahtumia kevätjuhlista joulupuurotilaisuuteen. 

Business Breakfast

-
Salo IoT Campus

Vuoden ensimmäisellä Business Breakfastilla keskiviikkona 6.3. kutsuvieraana muutosjohtaja Kirsi Piha. Kirsi on utelias yrittäjä, joka on työkseen auttanut melkein 20 vuotta yrityksiä muuttumaan sisäisesti ja ulkoisesti. Uteliaisuus on voimakas työkalu organisaation kehityksessä ja muutoksessa. Utelias asenne innostaa työntekijöitä oppimaan uutta, kehittämään ideoita ja etsimään ratkaisuja ongelmiin.

Tervetuloa Business Breakfastille inspiroitumaan ja verkostoitumaan keskiviikkona 6.3.! Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Paikkoja on rajallinen määrä.

Lue lisää

Naisten ilta

-
Salo IoT Campus

Tervetuloa viettämään naisten iltaa Kuution Saunalle perjantaina 8.3. Luvassa on huoletonta ja hyväntuulista illanviettoa kampuksen naisten kesken, hyvän ruoan ja viinin kera.

Aloitamme klo 16.30 noin tunnin mittaisella kukkakimppukurssilla, jossa jokainen osallistuja pääsee sitomaan itselleen tulppaaneista unelmiensa kukkakimpun. Tämän jälkeen siirrymme viettämään iltaa Kuution saunalle. Myös sauna on lämpimänä, joten halukkaat pääsevät Kuution saunan löylyihin.

Lue lisää