Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ole siellä, missä tapahtuu.

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin, seminaareihin ja leffailtoihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan älykkäämmän tulevaisuuden tekijöihin kampuksen seinien sisältä ja ulkoa. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Varsin usein täällä myös katsotaan leffoja, pelataan mölkkyä tai istutaan iltaa muuten vain.

Salo IoT Campuksen tapahtumat ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Nordic IoT Week live stream

-
Auditorio


Salo IoT Campus on kumppanina ensimmäisessä virtuaalisessa Nordic IoT Week -tapahtumassa. Tapahtuman yhteistyökumppanina tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tulla seuraaman Nordic IoT Weekin ohjelman live striimausta Salo IoT Campuksen auditorioon tapahtumapäivinä eli keskiviikkona 21.10. sekä torstaina 22.10. 
 

Lue lisää

Etäkampustapaaminen

-
https://bit.ly/37bdd3s

Syksyn kampustapaaminen järjestetään etänä perjantaina 13.11. klo 14:00, tervetuloa. Kampustapaaminen on Salo IoT Campuksen asiakasyritysten yhteyshenkilöille suunnattu tilaisuus, jonka agendalla ovat kampuksen ajankohtaiset asiat. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Hätä EA-kurssi

-
Kokoustila

Salo IoT Campus järjestää hätäensiapukursseja kampuslaisille yhteistyössä Edusalon kanssa. Hätäensiapukoulutuksen kesto on yksi päivä (7,5 h). Koulutus on avoin kaikille kampuksen asiakkaille, ja osallistumista suositellaan etenkin yritysten turvallisuusvalvojille.

Koulutus on omakustanteinen, hinta on 70 € / hlö (sis. alv) + laskutuslisä 5 €. 

Lue lisää