Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin ja seminaareihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan kampuksen asiakasyrityksiin, verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Kaikille avoimien aamiaistilaisuuksien ja verkostoitumistapahtumien lisäksi kampuksen asiakasyritysten työntekijöille on usein tarjolla yhteisöllistä ohjelmaa, kuten leffailtoja sekä kausiluonteisia tapahtumia kevätjuhlista joulupuurotilaisuuteen. 

Elokuun kampuskahvit

-
Salo IoT Campus

Elokuun kampuskahveilla käydään läpi kampuksen ajankohtaisia kuulumisia ja esittäytymässä myös ISS Palveluiden siivousyksikkö! 


Kampuskahvit järjestetään Siilo Coworking-tilassa keskiviikkona 14.8. klo 9.00. Tarjolla kahvia, poppareita ja sämpylät ensimmäiselle 50:lle osallistujalle. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Kampuksen leffailta

-
Salo IoT Campus

Tervetuloa kampuksen leffailtaan keskiviikkona 14.8.! Perinteisistä leffapäivistä poiketen elokuun leffailta järjestetään sään salliessa ulkona, kampuksen vehreällä etupihalla. Halutessasi voi ottaa mukaan vaikka piknik-viltin tai retkituolin sekä omia eväitä (Salo IoT Campus tarjoaa perinteiset leffaeväät). Osallistua voit yksin, työporukalla, kavereiden, puolison tai perheen kanssa.

Elokuvana esitetään Disneyn uudelleenfilmatisoitu Dumbo vuodelta 2019 (englanniksi puhuttuna, tekstitykset suomeksi). 

Lue lisää