Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin ja seminaareihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan kampuksen asiakasyrityksiin, verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Kaikille avoimien aamiaistilaisuuksien ja verkostoitumistapahtumien lisäksi kampuksen asiakasyritysten työntekijöille on usein tarjolla yhteisöllistä ohjelmaa, kuten leffailtoja sekä kausiluonteisia tapahtumia kevätjuhlista joulupuurotilaisuuteen. 

Tesla @Salo IoT Campus

-
Salo IoT Campus

Koeaja Tesla Model Y ja Model S Salo IoT Campuksella 11.-12.10.!

Jopa 533 kilometrin (WLTP) kantama, runsaasti säilytystilaa ja Superchargerit ympäri Suomen mahdollistavat, että voit todella mennä minne tahansa Model Y:n kanssa. Saavu töihin virkeänä uusimpien turvallisuus- ja käyttömukavuusominaisuuksiemme avulla – tai nauti viikonlopusta jopa 3,7 sekunnissa kiihtyvyydellä 0-100 km/h. Model Y:n lisäksi koeajossa myös Model S!

Varaa aika koeajolle täältä.

Lue lisää

Matkalla -taidenäyttelyn avajaiset

-

Salon Taiteilijaseura ja Salo IoT Campus ovat sopineet taidenäyttely-yhteistyöstä. Jatkossa kampuksen tiloissa tulee näkymään Salon Taiteilijaseuran jäsenten näyttelyitä 3-4 kertaa vuodessa vaihtuvissa näyttelyissä. 
Yhteistyön aloittaa seitsemän jäsenen yhteisnäyttely ''Matkalla'', jonka avajaiset järjestetään Kuution aulassa torstaina 12.10. klo 16-18. Näyttely on esillä 27.1.24 asti. Tervetuloa avajaisiin! 

Lue lisää

Kampuksen pikkujoulut

-
Merikaaren juhlatila

Kampuksen ensimmäisiä pikkujouluja juhlitaan Merikaaren juhlatilassa perjantaina 10.11. klo 17:00 alkaen.  Illan ohjelmassa on taikuri Marcus Alexanderin unohtumaton Pikkujoulushow, jonka jälkeen pääsemme nauttimaan lähitaikuudesta ja maittavasta illallisesta. Loppuillan menosta ja musiikista vastaa DJ, joka pitää huolen että juhlat jatkuvat iltamyöhään asti. 

Pikkujoululipun hinta (20 €) sisältää illan ohjelman sekä ruokailun. Lisäksi Salo IoT Campus tarjoaa jokaiselle osallistujalle 4 kpl juomalippuja. Myös Kuution Sauna on lämpimänä koko tapahtuman ajan.

Tervetuloa mukaan kampuksen pikkujouluihin

Lue lisää