Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin, seminaareihin ja leffailtoihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan älykkäämmän tulevaisuuden tekijöihin kampuksen seinien sisältä ja ulkoa. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Varsin usein täällä myös katsotaan leffoja, pelataan mölkkyä tai istutaan iltaa muuten vain.

Salo IoT Campuksen tapahtumat ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Toimistokaluste pop up

-
Showroom

DUO Interior toimii Salo IoT Campuksen yritysten kalustajakumppanina tarjoten vastuullisen ja kustannustehokkaan tavan hankkia toimitilojen kalusteet uusina tai käytettyinä, aina takuulla. 

Tervetuloa tutustumaan DUO Interiorin tarjontaan ja kalusteratkaisuihin aulan Showroomiin tiistaina 4.4. klo 10-14 välillä - on mielessä sitten mitä vain yhden työtuolin vaihtamisesta koko toimisto sisustuksen uusimiseen, DUO Interior auttaa!

Lue lisää

Koko perheen munajahti

-
Salo IoT Campus


Tervetuloa kampuksen ensimmäiseen pääsiäismunajahtiin!
Pääsiäispupu aikoo piilottaa kampukselle pääsiäismunia pienempien ja isompien iloksi - tule mukaan keräämään pääsiäismunia vihjeiden mukaan ympäri kampusta keskiviikkona 5.4.
 

Lue lisää

Huhtikuun kampuskahvit

-
Siilo coworking

Huhtikuun kampuskahvit järjestetään keskiviikkona 12.4. klo 9:00 Siilo coworking-tilassa. Esittäytymässä muun muassa ISS Palvelut, joka aloittaa 13.4. kampuksen palveluntarjoajana. Tarjolla kahvia, poppareita ja sämpylät ensimmäille 25:lle osallistujalle. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää