Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ole siellä, missä tapahtuu.

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin, seminaareihin ja leffailtoihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan älykkäämmän tulevaisuuden tekijöihin kampuksen seinien sisältä ja ulkoa. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Varsin usein täällä myös katsotaan leffoja, pelataan mölkkyä tai istutaan iltaa muuten vain.

Salo IoT Campuksen tapahtumat ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

 

Sports Event

-
Kuntokampa

Turun amk:n vaihto-opiskelijat järjestävät urheilutapahtuman Kuntokammassa tiistaina 26.11. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

TE – Arrow tekninen aamiainen

-
Showroom

Maailman suurin sensori- ja liitinvalmistaja tulee esittelemään tuotteitaan yhdessä maailman suurimman teknologiatukkurin kanssa - tervetuloa tutustumaan uusimpiin liittimiin ja sensoreihin TE Connectivityn yhdessä Arrowin kanssa järjestämään aamiastilaisuuteen 27.11!

 

Tilaisuus järjestetään kampuksen Showroomissa (Kuution 1. kerros) keskiviikkona 27.11. klo 8:30 - 11:00. Paikalla on asiantuntijoita, näytteitä ja pientä aamupalaa. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lue lisää

Kampuksen leffapäivä

-
Salo IoT Campus

Save the date! Supersuosittua kampuksen koko perheen leffapäivää vietetään taas sunnuntaina 1.12, tällä kertaa Niko Lentäjänpojan jatko-osan parissa. Leffa alkaa klo 16, tervetuloa!

 

Lue lisää

Mobira dokumentaarin esitys

-
Auditorio

Salo IoT Campuksella esitetään Mobiran 40-juhlavuoden kunniaksi tehty Mobira-dokumentaari, joka kuvaa Mobira Oy:n hienoa yrityskulttuuria ja tekemisen meininkiä avainhenkilöiden kertomana. Mobiran ikoniset tuotteet, matkapuhelimet ja tukiasemat, esitellään osana Mobiran nopeaa kansainvälistymistä. Dokumentaarissa kurkistetaan myös lyhyesti tähän päivään ja tulevaisuuteen.

Dokumentaari esitetään Salo IoT Campuksen auditoriossa tiistaina 3.12. klo 14.00, osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Dokumentin kesto on noin 30 minuuttia.

Tervetuloa!

Lue lisää
Tulevat tapahtumat Menneet tapahtumat Lisää tapahtumia

Sports Event

-

TE – Arrow tekninen aamiainen

-

Kampuksen leffapäivä

-

Mobira dokumentaarin esitys

-

Ulkomaalaisten IT-opiskelijoiden määrä Salossa kasvaa

Esittelyssä kiinteistöpäällikkö Mikko Uski

Vuoden työympäristöteko -kilpailun voittajaksi valittu Salo IoT Campus

Yhteisöllinen ilmapiiri innostaa ja luo uutta

Kampuskahvit / Koolle Oy

SLURP -kahvitasting

Kampuskahvit / AINA Wireless

Posterinäyttely / Turun AMK