Ota yhteyttä
FI EN 中文

Exsensio tähtää kansainväliseen kasvuun

Tuotannon testaukseen keskittyneen Exsensio Oy:n tulevaisuuden tavoitteet ovat selvät.

”Haluamme haastaa markkinajohtajan tuotteellamme, joka on edullisempi, kattavampi, joustavampi ja helpompi käyttää”, sanoo toimitusjohtaja Jarkko Saarikko.

Exensio Oy kehittää tuotannon testauksen ohjelmistoa, joka toimii eri alustoilla ja laiteympäristöissä ilman erillisiä lisätyökaluja. Ohjelmistokehityksen rinnalla yritys tarjoaa myös tuotannon testauksen konsultointipalveluita. Saarikko on yksi yrityksen neljästä perustajasta, joilla on takanaan jo reilun vuosikymmenen verran yhteistyötä tuotannon testauksen parissa ensin Nokiassa ja myöhemmin Microsoftissa.

”Nokiassa ja Microsoftissa tuotannon testausosaaminen oli maailman parasta. Exsensio jatkaa siitä, mihin siellä jäätiin.”

Salo IoT Campus on entisille nokialaisille luonteva toimipaikka. Kampuksen verkostojen kautta löytyivät ohjelmistokehityksen yhteistyökumppanit ja pilotit, ja myös kampuksen palvelut ja positiivinen yhteishenki saavat Saarikolta paljon kiitosta. Tulevaisuudessa Exsension tavoitteena on erityisesti kasvattaa vahvaa kansainvälistä jalansijaansa.

”Tarve tämänkaltaiselle ohjelmistolle on markkinatutkimuksissa ilmeinen, joten mahdollisuudet ovat isot. Nyt on aika vauhdittaa suunnitelmien toteuttamista ja ottaa hallittuja riskejä”, Saarikko sanoo.

Kaikki tarinat