Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ketterä coworking-tila Siilo joustaa Qalmarin tarpeen mukaan

Ohjelmistoyritys Qalmari IT Services Oy on toiminut Salo IoT Campuksella kesästä 2018 lähtien.

”Toimitamme tinkimätöntä, korkean tason asiantuntijaosaamista IT-sovelluskehitykseen ja SAP-konsultointiin”, toimitusjohtaja Ari Varjonen kertoo. Hän myös korostaa yrityksen panostavan erityisesti siihen, että asiantuntijoiden osaaminen ja intohimot kohtaavat asiakkaiden monipuoliset ja usein hyvinkin haastavatkin tarpeet.

Qalmarin pääkonttori sijaitsee Turussa, mutta Varjonen kertoo yrityksen mielellään hyödyntävän kampuksen coworking-tilaa. ”Näin voimme tarjota Salon seudulta töihin tuleville mahdollisuuden työskennellä pääosan ajasta paikan päällä Salossa.”

Turun pääkonttorilla itse työskentelevä Varjonen kiittelee kampuksen tiloja toimiviksi ja palveluja poikkeuksellisen hyviksi. ”Itseä jopa harmittaa, kun ei ole päässyt niitä henkilökohtaisesti hyödyntämään.”

Yritys tekee yhteistyötä kampuksella toimivan asiakkaan kanssa. ”Tällä hetkellä kyseessä on täsmätekeminen yhdelle asiakkaalle”, kertoo Varjonen. Hän ei kuitenkaan pidä lainkaan mahdottomana, että tulevaisuudessa heiltä olisi kampuksella useampi tekijä työskentelemässä useammalle asiakkaalle. ”Haemme jatkuvasti sekä tekijöitä että asiakkaita myös Salon suunnalta.”

Varjonen toteaa kasvun kampuksen tiloissa olevan helppoa. Yrityksen suunnitelmissa onkin kasvattaa toimintaa kampuksella asiakkaiden ja työntekijöiden tahdissa ja samalla hyödyntää erilaisia joustavia tilaratkaisuja.

Kuvassa Qalmari IT Services Oy:n Lead SW Developer Pasi Schukov.

Kaikki tarinat