Ota yhteyttä
FI EN 中文

Mobiilisovellusten asiantuntija luottaa toimiviin tiloihin ja yhteistyön voimaan

Palvelusuunnitteluun ja moninaisiin ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut Gavon Oy on ollut osa Salo IoT Campuksen yhteisöä kampuksen toiminnan alkumetreiltä lähtien. Kampuksen tilat ovat palvelleetkin Gavonia jo vuosien ajan. Isompiin tiloihin siirtymistä suunnitteleva yritys luottaa yhä edelleen kampuksen tarjontaan.

"Marraskuussa 2015 perustettu Gavon on keskittynyt asiakaslähtöiseen ohjelmistokehitykseen, jolla pyritään luomaan loppukäyttäjälle sekä toiminnallisesti että visuaalisesti miellyttäviä ratkaisuja. Yritykseltä löytyy osaamista niin projektin alun konseptointivaiheessa hyödyllisestä palvelusuunnittelusta, erikokoisten digitaalisten palvelukokonaisuuksien kehittämisestä kuin niiden ylläpidostakin."

 

”Vanha verkosto mahdollistaa uusia juttuja”

Gavon Oy:n toimitusjohtaja Jukka Brandt kertoo oman työhistoriansa alueella ulottuvan vuoteen 2000. Salon teknologiateollisuus ja sen osaajat ovat siis tuttuja vuosien varrelta. Tämä alan asiantuntijoiden vanha verkosto luo Brandtin mukaan pohjan monille uusille jutuille.

Vahva yhteistyöverkosto muiden teknologiayritysten kanssa mahdollistaa muun muassa joustavan työskentelyn asiakkaan parhaaksi. ”Pääsemme hyödyntämään erikoisasiantuntijoita asiakasprojekteissamme”, tiivistää toimitusjohtaja yritysverkoston etuja.

Sitä mitä ei omassa yrityksessä ole, löytyy siis Brandtin mukaan vaivatta naapuriyrityksestä. ”Teemme työtä ristiin rastiin.”

 

Tilat jokaiseen tarpeeseen

Brandt kuvailee kampuksen tiloja monikäyttöisiksi, ja yritykselle tärkeä tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa on mahdollista vaikkapa suoraan kampuksella. ”Asiakkaan edustaja voi tulla kehitystyön ajaksi työskentelemään esimerkiksi kampuksen tiloihin.”

Toimitusjohtaja kiittelee Salo IoT Campuksen kokonaisuutta poikkeukselliseksi Suomessa. ”Rakennuskompleksi on iso kokonaisuus, josta löytyy tiloja jokaiseen tarkoitukseen. Kokoustilojakin on puhelinkopista konferenssisaleihin.” Myös tilojen järkevä hinnoittelu kerää häneltä kiitosta.

Monipuolisten tilojen tarjonta onkin jälleen ajankohtaista, kun Gavon Oy suunnittelee laajentumista. Tällä hetkellä 13-henkinen tiimi kaipaa lisää tiloja toiminnalle. Poikkeuksellinen vuosi on toki vahvistanut etätyöskentelyn toimintamallia entisestään, mutta etäpalaverien aikakaudella on samalla korostunut myös toimistopäivien tarve.

Kaikki tarinat