Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tanskalainen Universal Robots löysi Suomen toiminnoilleen toimivat tilat kampukselta

Universal Robotsin Suomen toimipiste aloitti Salo IoT Campuksella loppuvuodesta 2018. Toiminta Salossa on käynnistynyt hyvin, ja kampus on palvellut yritystä moitteettomasti aina alkumetreiltä lähtien.

Yhteistyörobottien kehitykseen ja valmistamiseen erikoistunut tanskalaisyritys on alan uusi toimija Suomessa. Yritys on alansa markkinajohtaja niin robottien määrässä kuin teknologiassakin. Yhteistyörobotteja hyödynnetään erittäin laaja-alaisesti erilaisiin teollisuuden tehtäviin, mutta myös palvelutuotannossa.

Suomen toimipistettä Salosta käsin vetää myynnin kehityspäällikkö Antti Lumme.

 

Muuntuvat tilat, monipuoliset palvelut

”Haimme toimitiloille hyvin joustavaa mallia ja päätös oli lopulta helppo”, taustoittaa Lumme valintaa ja kiittelee kampuksen tiloja siisteiksi ja nykyaikaisiksi. ”Tärkeää oli myös mahdollisuus vaihtaa tarpeen vaatiessa isompiin tiloihin, ja kerran olemmekin jo päivittäneet tiloja”, hän lisää.

Lumme toteaa tilojen palvelleen tarkoitusta loistavasti heti alusta lähtien. Itse Salossa asuva Lumme on tyytyväinen toki myös kampuksen sijaintiin. Sijainnin ohella hän osoittaa kiitosta myös kampuksella toimiville palveluille. Liikkuvan ja kiireisen työn tekijä on tyytyväinen tavoittaessaan eri palveluntarjoajat saman katon alta. ”Olen käyttänyt paljon eri palveluja aina autopesusta ravintolapalveluihin”, Lumme kehuu tarjontaa.

Palveluiden lisäksi tanskalaisyrityksen Suomen edustaja pitää kampuksen edustavista tiloista, joita voi tarvittaessa hyödyntää asiakastapaamisiin. ”Kaikki löytyy mitä tarvitaan”, Lumme tiivistää tarjonnan.

 

”Saloon on palannut tekemisen meininki”

Lumme pitää Salo IoT Campuksen toimintaa kokonaisuudessaan varsin moitteettomana. ”Tilat ovat todella hienot”, hän toteaa ja kertoo arvostavansa tapaa, jolla niitä on päivitetty Nokian ja Microsoftin ajoista.  

Merkittävänä asiana Lumme pitää myös kampuksen ilmapiiriä. Hän kertoo isojen toimijoiden tuoneen alueelle tullessaan paljon työntekijöitä ja positiivisen tunnelman. ”Yhteistoiminnalle on luotu mahdollisuus saman katon alle”, hän havainnoi ja kiteyttää lopuksi tärkeimmän: ”Saloon on palannut tekemisen meininki.”

 

Kaikki tarinat