Ota yhteyttä
FI EN 中文

Thinger Solutions antaa esineille elämän

Salo IoT Campuksella yhteisessä käytössä olevia videotykkejä, äänentoistolaitteita ja muuta tekniikkaa hallinnoidaan nykyään IoT-teknologian avulla. Arkea helpottavan ratkaisun takana on kampukselle ensimmäisten yritysten joukossa saapunut Thinger Solutions, joka kehittää älykästä tuotetta laitteiden elinkaaren hallintaan.

Thingerin innovaatio antaa yrityksen esineille elämän yhdistämällä taloustiedot, huollon prosessit ja reaaliaikaisen sensoritiedon yhteen käyttöliittymään. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että laitteiden hankinta on ketterää, huoltokirjat ja käyttöohjeet löytyvät yhdestä paikasta ja vikailmoituksen tekeminen sekä huollon tilaaminen sujuvat helposti. Resursseja käytetään fiksummin, ja säästöjäkin syntyy.

Oman tuotteen rakentamisen ohella Thingerin ohjelmistoammattilaiset työskentelevät erilaisten tilaustyönä syntyvien kehitysprojektien parissa. Vauhtia riittää, ja yritys onkin kasvanut lyhyessä ajassa kahden ihmisen start upista vajaan kymmenen hengen ohjelmistoyritykseksi.

Thingerissä tiedetään, että ohjelmistoalalla kilpailu osaajista on kova, joten innostavan yrityskulttuurin rakentamiseen panostetaan. Oppimisesta puhutaan paljon, ja yrityksen kasvuvisio ohjaa kaikkea tekemistä. Siksi porukkaan on päätynyt haasteista, kehittymisestä ja uusimmista teknologioista motivoituvia ammattilaisia.

”Parasta kampuksella on ihmisen kokoinen elämäntapa. Saa nauttia helpoista työmatkoista, hyvistä palveluista, luonnosta ja turvallisuudesta, ja työskennellä Salo IoT Campuksen kaltaisessa teknologiakeskittymässä,” sanoo Thinger Solutions Oy:n toimitusjohtaja Juha Borenius.

 

Kaikki tarinat