Ota yhteyttä
FI EN 中文

Varmista paikkasi edelläkävijöiden joukossa.

Katso vapaat toimitilat

ToimitilatToimitilat

PalvelutPalvelut

ErikoistilatErikoistilat

Yrityksesi kasvualusta

Minkälaisen ratkaisun sinun ideasi tarvitsee?

Salo IoT Campuksella kaikki tarpeellinen on saman katon alla. Monipuoliset ja nykyaikaiset toimisto- ja tuotantotilamme sekä tutkimuslaboratoriomme ovat muuttovalmiita, ja tilaa kasvulle on 13 jalkapallokentän verran. Joustavat ja kattavat palvelumme tekevät arjestasi vaivatonta. Kampuksen yhteisö ja kansainväliset verkostot takaavat huippuosaajien tuen kaikissa vaiheissa ideoinnista tuotantoon. Katso vapaat toimitilat Salo IoT Campuksella.

ToimitilatToimitilat

Löydät Salo IoT Campukselta yrityksellesi parhaan toimitila- ja palveluratkaisun, etsit sitten tuotantokokonaisuutta, tehokkaita toimistotiloja tai edustavaa pääkonttoria.

Pieni toimisto

Erinomainen kasvualusta pienelle yritykselle tai start-upille. Toimitilapakettiin sisältyy peruspalvelut, kuten parkkipaikat, aulapalvelu ja yhteisten tilojen käyttö. Lisäpalvelut ovat saatavilla joustavasti ja sovitaan erikseen.

Lue lisää

Räätälöity ratkaisu

Joustava toimitilaratkaisu, joka räätälöidään liiketoimintasi mukaan. Erinomainen vaihtoehto silloin, kun yrityksen tilantarve vaihtelee, mutta tarvitsette pitkäaikaisen tilan. Palvelut sovitetaan yrityksen tarpeisiin.

Lue lisää

Pääkonttori

Mittatilauksena tehty suuri toimistotila palvelemaan yrityksen pääkonttorina. Toimitilan koko ja tekniset ominaisuudet räätälöidään aina yritykselle sopiviksi. Myös kampuksen palvelut ovat joustavasti sovitettavissa tarpeen mukaan.

Lue lisää

Kasvu

Salo IoT Campus on kasvualusta yrityksille, jotka tähtäävät keskivertoa korkeammalle. Täällä on helppoa löytää tiimiin uusia huippuosaajia, solmia kiinnostavia kumppanuuksia sekä kasvattaa verkostoja kotimaassa ja kansainvälisesti. Joustavat toimitilat ja kattavat palvelut tukevat kasvua ja helpottavat arkea.

Lue lisää

PalvelutPalvelut

Me haluamme, että yhteisömme menestyy. Siksi emme jätä mitään sattuman varaan. Taklaamme rekrytointihaasteet, tarjoamme arkeen kattavat palvelut ja pidämme huolta yhteisöstämme. 

Toimitilapalvelut

Salo IoT Campuksen yhteisöllä on tärkeä tehtävä: tehdä tulevaisuudesta älykkäämpi. Silloin auttaa, että arjen rutiinit hoituvat vaivatta. Aulapalvelu, markkinoinnin tuki, siivouspalvelu, reilut pysäköintitilat sekä muut kampuksen palvelut mahdollistavat sen, että osaajillasi on enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Yhteisö

Tiede, kehitys ja koulutus mahtuvat saman katon alle. Salo IoT Campuksella eri alojen osaajat tapaavat toisiaan päivittäin erilaisissa verkostoitumistilaisuuksissa, tapahtumissa, rennommissa kokoontumisissa sekä spontaanisti kampuksen käytävillä. Johtaja, sijoittaja, asiantuntija, tutkija tai opiskelija: tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon.

Lue lisää

Virtuaali

Yhteisö on enemmän kuin seinät. Virtuaalikampuslaisena olet osa innovaatioyhteisöä ja Salo IoT Campuksen verkostoja riippumatta siitä, missä milloinkin työskentelet. Salo IoT Campuksen kattavat palvelut ovat käytössäsi aina, kun työsi tuo sinut Saloon.

Lue lisää

Kuntosali

Uskomme vahvasti, että liikunta tuo energiaa myös teknologiakampukselle. Kampuksen kuntosali Kuntokampa tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan pallopeleistä kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan. Kuntokampa on jäsenilleen avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, ja kuka tahansa täysi-ikäinen voi ostaa jäsenyyden kuntosalille.

Lue lisää

ErikoistilatErikoistilat

Salo IoT Campuksella on totuttu edelläkävijöihin. Tuotekehitys- ja tuotantotiloissamme ja konesaleissamme ideoista jalostetaan maailmanluokan tuotteita.

Tuotekehitystilat

Salo IoT Campuksella tuotekehitys on vaivatonta, sillä ihmiset ja tilat ovat saman katon alla. Häiriösuojatut huoneet, antennikammiot, laboratorio ja muut erikoistilat luovat hyvän infran esimerkiksi langattomien laitteiden mittaukselle ja testaukselle.

Lue lisää

Konesalit

Kampusalueella on lähes 2 000 neliömetriä konesaleja, jotka sijaitsevat kolmessa rakennuksessa. TIER II- ja TIER III -tasoiset konesalit, UPS-laitteisto ja varavoima takaavat laadukkaan kokonaisuuden, jossa turvallisuus on huippuluokkaa. Jäähdyksen hoitaa useiden laitteiden kokonaisuus. 

Lue lisää

Tuotantotilat

Tuotantotilamme on rakennettu suurille volyymeille, ja siksi ne ovat laadultaan poikkeuksellisen hyvät. Olosuhteet ovat säädeltävissä, ja 10 000 neliön kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden tuotantoon teknologiakampuksen ytimessä. 

Lue lisää

Showroom

Salo IoT Campuksen pääaulassa tuotteesi pääsee esille ja oikeuksiinsa. Keskeinen sijainti innovaatioyhteisön ytimessä sopii loistavasti esimerkiksi pop up -liikkeelle, kuluttajatestin järjestämiselle tai näyttävälle lanseeraustapahtumalle.

Lue lisää

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat