Ota yhteyttä
FI EN 中文

Pääkonttori

Mittatilauksena tehty suuri toimistotila palvelemaan yrityksen pääkonttorina. Toimitilan koko ja tekniset ominaisuudet räätälöidään aina yritykselle sopiviksi. Myös kampuksen palvelut ovat joustavasti sovitettavissa tarpeen mukaan.

Salo IoT Campuksen tilat ovat aikoinaan toimineet Nokian synnyinpaikkana. Tilat on lähtökohtaisesti suunniteltu vastaamaan suuren yrityksen tarpeita ja toimintoja, ja esimerkiksi vapaana olevista suurista avotoimistotiloista on jo pienilläkin muutoksilla mahdollista tehdä unelmienne toimisto. Tämä infrastruktuuri on edelleen suurelta osin valjastamatta käyttöön. Sijaintinsa puolesta Salo IoT Campus on myös optimaalinen suurenkin yrityksen pääkonttoripaikaksi, sillä Salo ja Salo IoT Campus sijaitsevat paljon puhutun kasvukolmion sisällä: Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä kampukselle ajaa reilussa tunnissa ja Turkuun tätäkin nopeammin. Tamperekaan ei ole kuin parin tunnin ajomatkan päässä. Kampukselta käsin on helppo palvella asiakkaita ympäri Etelä-Suomea.

Sekä kulku- että tietoliikenneyhteydet ovat Salossa hyvällä tolalla. Myös työvoiman saatavuus on ollut suhteellisen hyvää erityisesti teknisillä osaamisaloilla, ja kampuksen tiimi sekä alueen elinkeinoyhtiö Yrityssalo ovat valmiita auttamaan kampukselle asettuvia yrityksiä rekrytointitarpeissa. Yrityssalon palvelut löytyvät myös saman katon alta Salo IoT Campukselta. Kampus tarjoaa myös maailmanluokan päivittäiset palvelut, joten kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Parkkipaikoista ei täällä ole pulaa, sen takaavat nelikerroksinen parkkitalo ja lukuisat ulkopysäköintialueet. Kaikki oheispalvelut pystytään räätälöidysti sopimaan yrityksen tarpeiden perusteella.

Tilojen puolesta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Vapaata toimistotilaa voidaan muokata asiakasyrityksen toiveiden pohjalta parhaiten liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi. Mikäli yrityksellä on tuotantoa, on tuotantotilaa mahdollista rakentaa, sillä Salo IoT Campuksen tontilla on vielä hyödyntämätöntä rakennusoikeutta jäljellä. Tällä hetkellä kaikki suuremmat tuotantotilamme ovat jo käytössä, mutta on vain ajan kysymys, koska rakennamme lisää. Tässä vaiheessa asiakasyritys pystyy itse vaikuttamaan lopputulokseen ja rakentaminen on mahdollista toteuttaa asiakkaan tarpeista alkaen.

 

Pääkonttori

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat