Ota yhteyttä
FI EN 中文

Räätälöity ratkaisu

Joustava toimitilaratkaisu, joka räätälöidään liiketoimintasi mukaan. Erinomainen vaihtoehto silloin, kun yrityksen tilantarve vaihtelee, mutta tarvitsette pitkäaikaisen tilan. Palvelut sovitetaan yrityksen tarpeisiin.

Salo IoT Campuksen ainutlaatuiset tilat ja infra mahdollistavat myös yrityskohtaisen räätälöinnin toimitilojen suhteen. Olemme muun muassa tehneet pakettiratkaisuja yritysten kanssa, joilla on tavallista suurempi tarve neuvottelutilojen käytölle. Asiakkaidemme on myös mahdollista esimerkiksi hyödyntää coworking-tilaamme osana vuokrasopimustaan. Ymmärrämme, että yritysten toiminta elää ja kehittyy, ja pyrimme tulemaan muutostilanteissa omalta osaltamme vastaan. Kampuksen sisällä muutto, tilojen kasvattaminen tai pienentäminen on pyritty tekemään vaivattomaksi.

Vapaana olevia toimistotiloja voidaan tiloja myös remontoida ja muokata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kampuksella on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kautta villeimpienkin ideoiden toteuttaminen on mahdollista. Nokian aikaisista toimistotiloista on saatu nykyaikaisia ja näyttäviä kokonaisuuksia taidokkaalla suunnittelulla ja tarkkaan mietityillä yksityiskohdilla. Jo pienelläkin pintaremontilla laadukkaasti rakennetut tilat on pystytty tuomaan tyylikkäästi 2020-luvulle. Toimiva ilmanvaihtomme on kerännyt asiakkailta kiitosta, ja aikanaan viimeisen päälle mietityt rakennustekniset ratkaisut palvelevat yritystemme toimintaa tänäkin päivänä.

Salo IoT Campukselta löytyy myös erikoistiloja, joita voidaan tarpeen mukaan hyödyntää yritysten toiminnassa. Esimerkiksi kaiuttomat antennimittaushuoneet, laboratoriotilat ja konesalit ovat vuokrattavissa erikoistarpeisiin. Smartsalo Ry tarjoaa myös mittalaitteitaan vastikkeetta kampuslaisten käyttöön omissa tiloissaan. Näin ollen asiakkaidemme ei tarvitse välttämättä investoida omiin laitteisiin tilapäisen tarpeen vuoksi. Yritysten on myös mahdollista hyödyntää esimerkiksi lyhytaikaisiin testauksiin kampuksen vapaina olevia tiloja. Näistä olemme aina valmiita neuvottelemaan, sillä tavoitteenamme on tarjota yrityksille alusta innovaatioiden kehittämiseen. Kerrothan siis meille rohkeasti tarpeistasi!

Räätälöity ratkaisu

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat