Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tuotekehitystilat

Salo IoT Campuksella tuotekehitys on vaivatonta, sillä ihmiset ja tilat ovat saman katon alla. Häiriösuojatut huoneet, antennikammiot, laboratorio ja muut erikoistilat luovat hyvän infran esimerkiksi langattomien laitteiden mittaukselle ja testaukselle. Oman tuotantokokonaisuuden ansiosta tuotanto on lähellä kampuksen innovaatiokoneistoa, joten maksimaalinen synergia on taattu.

Salo IoT Campuksella on yli 50 teknistä huonetta, joista suurin osa on rakennettu pienien sähkölaitteiden testaukseen ja tuotekehitykseen. Nokian historian vuoksi Salossa on todella laaja ja globaalisti merkittävä osaaminen ja verkosto mittaamiseen ja testaamiseen. 

EMC

Eri tyyppisiä huoneita ja kokonaisuuksia, jotka soveltuvat mm. LTE- ja langattomiin radio mittauksiin sekä erilaisiin simulaatioihin. Laboratorioiden yhteyteen on helppo tuoda muut toiminnot toimistoista neuvotteluhuoneisiin. Tuotekehityksen tueksi kampukselta löytyy sekä osaajat että tarvittavat kalusteet. 

Laboratoriot

Salo IoT Campuksella on oma laboratoriokokonaisuus, joka on todella nopeasti käyttöön otettavissa. Ympärillä on laboratoriota tukevaa toimistotilaa ja kaikki palvelut toimivan tutkimusyksikön tai tuotekehityslaboratorion perustamiseen. 

 

Tuotekehitystilat

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat