Ota yhteyttä
FI EN 中文

Joustavat toimitilaratkaisut

Joustavat toimitilaratkaisut ovat mahdollisia silloin, kun yritykselläsi on erityisiä toiveita ja tarpeita toimitilojen osalta tai kun tilantarve vaihtelee. 

Salo IoT Campuksen ainutlaatuiset tilat ja infra mahdollistavat yrityskohtaisen räätälöinnin toimitilojen suhteen. Olemme muun muassa tehneet pakettiratkaisuja yritysten kanssa, joilla on tavallista suurempi tarve neuvottelutilojen käytölle. Asiakkaidemme on myös mahdollista esimerkiksi hyödyntää coworking-tilaamme osana vuokrasopimustaan. Ymmärrämme, että yritysten toiminta elää ja kehittyy, ja pyrimme tulemaan muutostilanteissa omalta osaltamme vastaan. Kampuksen sisällä muutto, tilojen kasvattaminen tai pienentäminen on pyritty tekemään vaivattomaksi.

Salo IoT Campukselta löytyy myös erikoistiloja, joita voidaan tarpeen mukaan hyödyntää yritysten toiminnassa. Esimerkiksi kaiuttomat antennimittaushuoneet, laboratoriotilat ja konesalit ovat vuokrattavissa erikoistarpeisiin. Smartsalo Ry tarjoaa myös mittalaitteitaan vastikkeetta kampuslaisten käyttöön omissa tiloissaan. Näin ollen asiakkaidemme ei tarvitse välttämättä investoida omiin laitteisiin tilapäisen tarpeen vuoksi. Yritysten on myös mahdollista hyödyntää esimerkiksi lyhytaikaisiin testauksiin kampuksen vapaina olevia tiloja. Näistä olemme aina valmiita neuvottelemaan, sillä tavoitteenamme on tarjota yrityksille alusta innovaatioiden kehittämiseen. Kerrothan siis meille rohkeasti tarpeistasi!

Joustavat toimitilaratkaisut

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat