Ota yhteyttä
FI EN 中文

Räätälöidyt toimitilaratkaisut

Mittatilauksena tehty suuri toimitila on paras ratkaisu silloin, kun yritys haluaa omaan toimintaan täydellisesti sopivat toimitilat. Tällöin toimitilan koko ja tekniset ominaisuudet räätälöidään yritykselle sopiviksi. 

Salo IoT Campuksen tilat ovat aikoinaan toimineet Nokian synnyinpaikkana. Tilat on lähtökohtaisesti suunniteltu vastaamaan suuren yrityksen tarpeita ja toimintoja, ja esimerkiksi vapaana olevista suurista avotoimistoista on jo pienilläkin muutoksilla mahdollista tehdä unelmienne toimitila. 

Vapaana olevia tiloja voidaan remontoida ja muokata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kampuksella on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kautta villeimpienkin ideoiden toteuttaminen on mahdollista. Nokian aikaisista toimistotiloista on saatu nykyaikaisia ja näyttäviä kokonaisuuksia taidokkaalla suunnittelulla ja tarkkaan mietityillä yksityiskohdilla. Meillä on referenssejä isoistakin muutostöistä: olemme muun muassa muuttaneet Kamman 1. kerroksen entiset avotoimistotilat ja ravintolan yhden yrityksen tarpeisiin soveltuvaksi toimivaksi tuotanto- ja toimistotilakokonaisuudeksi. Vuoden 2022 aikana Kamman 3. kerroksen entisiin avotoimistotiloihin on rakentumassa modernit tilat hoivakodille.

Isommat muutostyöt suunnitellaan aina yhteistyössä niin, että asiakasyritys pystyy itse vaikuttamaan lopputulokseen. Toimiva ilmanvaihtomme on kerännyt asiakkailta kiitosta, ja aikanaan viimeisen päälle mietityt rakennustekniset ratkaisut palvelevat yritystemme toimintaa tänäkin päivänä.

Sijaintinsa puolesta Salo IoT Campus on myös optimaalinen vaikka suurenkin yrityksen pääkonttoripaikaksi, sillä Salo ja Salo IoT Campus sijaitsevat paljon puhutun kasvukolmion sisällä: Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä kampukselle ajaa reilussa tunnissa ja Turkuun tätäkin nopeammin. Tamperekaan ei ole kuin parin tunnin ajomatkan päässä. Kampukselta käsin on helppo palvella asiakkaita ympäri Etelä-Suomea.

Myös työvoiman saatavuus on ollut suhteellisen hyvää erityisesti teknisillä osaamisaloilla, ja kampuksen tiimi sekä alueen elinkeinoyhtiö Yrityssalo ovat valmiita auttamaan kampukselle asettuvia yrityksiä rekrytointitarpeissa. Yrityssalon palvelut löytyvät myös saman katon alta Salo IoT Campukselta. Kampus tarjoaa myös kattavat päivittäiset palvelut, joten kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Parkkipaikoista ei täällä ole pulaa, sen takaavat kolmikerroksinen parkkitalo ja lukuisat ulkopysäköintialueet. Kaikki oheispalvelut pystytään räätälöidysti sopimaan yrityksen tarpeiden perusteella.

 

Räätälöidyt toimitilaratkaisut

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat