Ota yhteyttä
FI EN 中文

Atte Köykkä on nimetty Salo IoT Campuksen toimitusjohtajaksi

1.11.2021

Salo IoT Campuksen uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.11.2021 alkaen Atte Köykkä.

Kampuksen toimitusjohtajan tehtävään nimetyllä Atte Köykällä on laaja kokemus kiinteistöalalta. Hän on toiminut johtajana kauppakeskuksissa sekä toimisto- ja tuotantokiinteistöympäristöissä. Ennen Salo IoT Campuksen toimitusjohtajuutta Köykkä toimi suomalaisen perheyhtiö Conficapin kiinteistöjohtajana.

Köykkä tarttuu tehtävään innoissaan ja edeltäjiensä työtä kiittäen: ”Kampuksella on luotu erinomainen yhteisö, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. Tulemme jatkossakin keskittymään alueen kehittämiseen ja uusien vuokralaisten löytämiseen. Emme tule kuitenkaan unohtamaan nykyisiä asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai kampustiimiä, jotka luovat kampuksen erityisen yhteisöllisyyden.”

Salo IoT Campuksen hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora toivottaa uuden toimitusjohtajan lämpimästi tervetulleeksi kampukselle. ”Atte Köykän kokemus kiinteistöalasta ja toimintaympäristön tuntemus tarjoavat hänelle erinomaiset lähtökohdat Salo IoT Campuksen kehittämiseen ja strategian toteuttamiseen. Uskon, että hänen johdollaan pystymme edelleen kehittämään kampusta niin laadullisesti kuin laajuudeltaan. Strategiamme ytimessä on tarjota asiakkaillemme aktiivinen yhteisö, jossa tehdään päivittäistä yhteistyötä.”

Toimitusjohtajan tehtävät syyskuussa jättäneen Jukka Vakulan jälkeen vt. toimitusjohtajana on toiminut Kirsi Borg. Borg jatkaa kampuksen toiminnassa siirtymävaiheen yli vähintään vuoden loppuun asti. ”Olen iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä Atte Köykän kanssa ja jatkamaan käynnissä olevien kampuksen projektien parissa.”

 

Lisätietoja:

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Atte Köykkä, p. 040 821 1043, atte.koykka@saloiotcampus.fi

Salo IoT Campus, hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora, p. 040 033 3256, petri.olkinuora@forbia.fi

 

Salo IoT Campus

Olemme uuden ajan kansainvälinen teknologian innovaatiokeskittymä: Salo IoT Campus. Jatkamme Nokian viitoittamalla visionäärisen edelläkävijän tiellä. Kampus rakentuu kansainvälisen tieteen, koulutuksen ja kehityksen risteyskohtaan. Yhdistämme kansainväliset ja korkeatasoiset suomalaiset osaajat, näkökulmat ja yritykset. Tarjoamme vaivattoman kehitysalustan ideoinnista testaukseen sekä tuotantoon – helposti yhden katon alla. Meiltä löytyy toimistojen lisäksi konesalit, erikoistilat ja nopeat yhteydet. Sijaitsemme Helsingin ja Turun välissä, helppojen kansainvälisten yhteyksien päässä.

 

Kaikki uutiset