SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Coworking-tila Siilo avattiin Salo IoT Campukselle

19.6.2018

Coworking-tila tarjoaa helpon ja joustavan tavan tulla osaksi kampuksen yhteisöä.

Salo IoT Campukselle on avattu uusi coworking-tila Siilo. Siiloon voi tulla työskentelemään päiväpassilla ilman ennakkovarausta, mutta saatavilla on myös kuukausijäsenyys, nimetty työpiste tai oma työhuone.

”Coworking on joustava tapa työskennellä Salo IoT Campuksella. Siilo tarjoaa kaiken tarpeellisen tehokkaaseen työpäivään sekä tilaisuuden tulla jäseneksi kampuksen aktiiviseen yhteisöön”, sanoo Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula.

Uusi coworking-tila sijaitsee Centro-rakennuksen toisessa kerroksessa, keskeisellä paikalla Salo IoT Campusta. Joustavasti saatavilla olevia työpisteitä on 45, joiden lisäksi tilasta löytyy kahdeksan vuokrattavaa työhuonetta, neuvotteluhuoneita, muutama puhelinkoppi, pieni kahvittelualue, biljardipöytä sekä oma alue rennompaan työskentelyyn. Siilossa on mahdollista järjestää myös esimerkiksi aamiaistilaisuuksia.

Siilo coworking -tilan markkinoinnissa Salo IoT Campuksen yhteistyökumppanina on Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemian opiskelijayrittäjiä. Siiloa markkinoidaan erityisesti etätyöläisille, jotka tarvitsevat joustavaa työskentelypistettä silloin tällöin. Myös yrittäjälle tai yksin työskentelevälle yhteisöllinen coworking-tila kampuksen palveluiden äärellä voi olla houkutteleva vaihtoehto.

”Helppous on Siilon valtti. Kuka tahansa voi yksinkertaisesti saapua kampuksen aulaan, lunastaa edullisen päiväjäsenyyden ja ryhtyä hommiin. Mukaan tarvitsee vain oman tietokoneen – muut työvälineet, kuten wifi ja tulostimet, löytyvät Siilosta”, Vakula sanoo

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Jukka Vakula, Salo IoT Campus, p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset