SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Coworking-tila siilo kokoaa yhteen joustavaa työskentelytilaa kaipaavat eri aloilta

19.9.2018

Sekä isot että pienet yritykset ja eri alojen toimijat ovat löytäneet coworking-tila Siilon käyttäjiksi. Joustava työskentelytila avattiin Salo IoT Campuksella kesän alussa.

Työnteon murroksen myötä tarve erilaisille työympäristöille on kasvanut. Salo IoT Campus on vastannut kysyntään tarjoamalla erikokoisille yrityksille ja toimijoille työskentelytiloja sekä mahdollisuuden liittyä osaksi työyhteisöä. Siilo soveltuu käytettäväksi esimerkiksi etätyöpisteenä tai liikkuvan työntekijän tukiasemana.

Keskon Senior Web Analyst Tuukka Hämeenoja työskentelee Siilossa 2–3 päivänä viikossa ja on järjestelyyn varsin tyytyväinen. ”Työskentelen K-Raudalle ja Onniselle, ja toimistot, joiden välillä seikkailen, sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tukholmassa.”

Vaikka Hämeenojan työyhteisönä onkin laaja Keskon sisäinen verkosto, on hänen mielestään oikein mukavaa, että työskentelytilassa on läsnä muitakin. ”Tuntuu enemmän siltä, että on oikeasti toimistolla, ja pois lähtiessä on helpompi vaihtaa vapaalle.”

Coworking-tila onkin yhteisöllinen vaihtoehto esimerkiksi juuri kotitoimistossa työskentelylle. Työpisteen voi varata yksittäisen työpäivän ajaksi tai solmia kiinteän kuukausisopimuksen. Joustavan työtilan palvelut ovat kaikkien jäsenten käytettävissä.

Hämeenoja listaa Siilon eduiksi työpisteen sähköpöydän sekä puhelinkopit, joiden hiljaisuutta voi hyödyntää tarvittaessa. ”Palavereja varten on varattavissa myös pieniä neuvottelutiloja, Hämeenoja kiittelee Siilon tarjontaa. ”Ja tietysti ravintola, josta saa hyvän lounaan.”

Coworking-tila Siilo palveluineen sijaitsee keskeisellä paikalla Salo IoT Campuksella.

”Paikalle on helppo tulla ja auton saa parkkihalliin”, tiivistää Hämeenoja Siilon käytettävyyttä.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Vakula, Salo IoT Campus, p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

https://www.saloiotcampus.fi/fi/coworking

Kaikki uutiset