Ota yhteyttä
FI EN 中文

Esittelyssä Account Manager Antti Vainio

15.10.2017

ESITTELYSSÄ ACCOUNT MANAGER ANTTI VAINIO

Salo IoT Campuksen Account Manager Antti Vainio saapui kampukselle pari viikkoa sitten pääasiallisena tehtäväkenttänään uusasiakashankinta. Urheilullisen Antin tausta on kiinteistösijoitus- ja kasvuyritysmaailmasta ja ennen siirtymistään Saloon Antti on työskennellyt muun muassa Ilmarisella.

Antin tavoitteena on tuoda asiakkuuspäällikön saappaisiin urheilijan motivaatiota, ennakkoluulotonta lähestymistapaa ja ajattelua sekä markkinointiosaamista. Tuore Account Manager uskoo, että hänen vahvasta teknisestä taustastaan on apua Salon insinöörikylän mahdollisuuksien myynnissä ja vision kansainvälisessä levittämisessä.

”Jos miettii nykymaailmaa ja tulevaisuutta, niin en epäile hetkeäkään, etteikö maailman johtava tulevaisuuden teknologian osaamiskeskus olisi Salossa. Täällä on sitä ”autotallikulttuuria” ja yhteishenkeä, josta kuoriutui Piilaakso. Jo parissa viikossa olen tutustunut tämän paikan historiaan, mutta näen myös tulevaisuuden. Ja ennen kaikkea uskon siihen – siksi olen täällä ” Antti summaa ajatuksiaan uudesta työstään.

Antti on suunnistaja, hiihtäjä sekä intohimoinen urheilija, ja hänen aikeenaan on ammentaa urheilusta kampuksen kehittämiseen niin paljon kuin mahdollista ja näyttää esimerkkiä. Yksi Antin ensimmäisistä projekteista onkin salibandyn kampusliigan pystyttäminen: ”jos se kiinnostaa, niin vetäkäähän pellavapäistä kaveria hihasta” sanoo Antti.

Antin motto on ”If there’s a will there’s a way”.

Kaikki uutiset