Ota yhteyttä
FI EN 中文

Esittelyssä Account Manager Roosa Arvonen

26.2.2019

Kauppatieteiden maisteri Roosa Arvonen aloitti työt Salo IoT Campuksen Account Managerina maanantaina 25. helmikuuta. Myyntityö ja toimitilaratkaisut ovat tuttu juttu Roosalle - viimeiset neljä vuotta hän on työskennellyt myyntipäällikkönä keskisuuressa siivousalan yrityksessä, vastuualueenaan uusasiakashankinta.

Uudelta työltään tuore Account Manager odottaa ennen kaikkea kohtaamisia ihmisten kanssa, uutta näkökulmaa toimitilaratkaisuihin sekä mahdollisuutta päästä mukaan luomaan uutta menestystarinaa nimeltä Salo IoT Campus. ”Olen innoissani uudesta työstäni Salo IoT Campuksella, sillä konsepti on mielestäni erittäin mielenkiintoinen ja kampusyhteisön tuottama lisäarvo voi olla parhaimmillaan todella suuri. Heti ensimmäisellä käyntikerralla kampuksesta välittyi hyvä henki, ja uskon että Salo IoT Campus on myös erinomainen alusta innovaatioiden kehittämiseen. Lisäksi kampuksella on hieno ja ainutlaatuinen historia, jota ei myöskään pidä unohtaa”, Roosa summaa ajatuksiaan uudesta työstään.

Roosan vapaa-aika kuluu pitkälti miehen ja 2-vuotiaan tyttären kanssa. Myös purjehtiminen, matkustaminen ja jooga ovat hänelle tärkeitä asioita. Salo IoT Campuksen väelle hän haluaa vielä lähettää terveisensä: ”Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja kampuksen toimijoihin. Minua saa tulla nykäisemään hihasta milloin vain”, Roosa toteaa.

Kaikki uutiset