Ota yhteyttä
FI EN 中文

Esittelyssä kiinteistöpäällikkö Mikko Uski

25.10.2019

Salo IoT Campuksen kiinteistöpäälliköksi valittu Mikko Uski aloitti työnsä kampuksella torstaina 24.10. Mikko siirtyi kampukselle Are Oy:ltä, jossa hän toimi palvelupäällikkönä. Aiemmin Mikko on kerryttänyt työkokemusta muun muassa Nesteen öljyjalostamolta.

Entä mikä sai tuoreen kiinteistöpäällikön hakemaan töitä kampukselta? "Salo IoT Campus vaikutti mielenkiintoiselta ja ainutlaatuiselta ympäristöltä, siksi päätin hakea", toteaa Mikko. Jo ensimmäisestä vierailusta kampukselle jäi positiivinen mielikuva, ja nyt tuore kiinteistöpäällikkö odottaakin innolla pääsevänsä työn touhuun kampuksella. "Yllätyin, miten paljon yrityksiä kampuksella jo on. Jo ensimmäisellä kerralla kun kävin kampuksella, tuli sellainen fiilis, että kampus on herännyt uudelleen henkiin ja että täällä ollaan kovaa vauhtia menossa eteenpäin", Mikko kertoo.

Mikko kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi, ja haluaakin välittää kampuksen asiakkaille terveisensä: "odotan innolla kampuksen toimijoihin tutustumista, ja minun puoleeni saa aina kääntyä kampuksen kiinteistöasioissa".  

Mikko kertoo myös olevansa urheilumiehiä, ja uusien työtehtävien lisäksi hän odottaa pääsevänsä testaamaan kampuksen kuntosalia. "Onhan se todella hienoa, että Salo IoT Campus pystyy tarjoamaan myös monipuolisia liikuntapalveluja asiakkailleen", Mikko iloitsee.  

 

Yhteystiedot:

Kiinteistöpäällikkö Mikko Uski
puh. 050 593 8220
email mikko.uski@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset