Ota yhteyttä
FI EN 中文

Esittelyssä kiinteistöpäällikkö Pasi Vuotila

15.6.2021

Salo IoT Campuksen uusi kiinteistöpäällikkö Pasi Vuotila aloitti työt kampuksella maanantaina 14.6. Pasi siirtyi kampustiimiin Planetconilta, missä hän työskenteli aluepäällikkönä. Pasi on talotekniikan rautainen asiantuntija, jolla on alalta yli 20 vuoden kokemus. Kampuksen kiinteistöpäällikön työstä Pasi kiinnostui erityisesti siksi, että Salo IoT Campus vaikutti hänen mukaansa kiinnostavalta ja innostavalta ympäristöltä. 

Ensimmäisten työpäivien jälkeen Pasi odottaakin jo innolla tositoimiin ryhtymistä. "Minulla on erittäin hyvä fiilis, tästä tulee varmasti mielenkiintoista", Pasi toteaa. Uuden kiinteistöpäällikön mukaan ensimmäisen työpäivän kampuskierroksen iloisin yllätys oli Kampa-rakennuksessa sijaitsevaan kuntosaliin tutustuminen. "Onhan se todella hienoa, että työpaikalla on oma kuntosali, ja sitä varmasti tulee hyödynnettyä jatkossa", Pasi sanoo.  

Kampuksen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Pasi haluaa myös lähettää terveisensä. "Autan mielelläni kaikissa kampuksen kiinteistöön liittyvissä asioissa, aina voi tulla nykäisemään hihasta tai soittaa", Pasi muistuttaa.

Yhteystiedot:

Kiinteistöpäällikkö Pasi Vuotila
puh. 050 410 1089
email pasi.vuotila@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset