Ota yhteyttä
FI EN 中文

Fazer Food Services ruokaplavelukumppaniksi Salo IoT Campukselle

14.12.2017

Fazer mediatiedote 14.12.2017 

Tammikuusta alkaen Salo IoT Campuksella nautitaan Fazer Food Servicesin ravintolapalveluista. Fazer Food & Co -ravintola on avoinna paitsi alueen yrityksille ja opiskelijoille myös muille vieraille. Lisää vaihtoehtoja tarjoaa Hav a Java -kahvilaympäristö heti remontin valmistuttua.

Fazer Food Services vastaa Salo IoT Campuksen ruokapalveluista 2.1.2018 alkaen. Ravintolat tulevat olemaan kaikille avoimia. ”Yritysmaailma, opiskelijat sekä salolaiset ovat kaikki tervetulleita viihtymään”, sanoo asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez Fazer Food Servicesiltä.

Ruokailutottumukset, terveystrendit ja lounasruokailu ovat keskellä muutosta. Suomalaisuus, jäljitettävyys ja vastuullisuus ovat Fazerille tärkeitä. ”Haluamme edelläkävijänä vaikuttaa siihen, mitä ja miten suomalaiset syövät”, Ramirez toteaa. ”Käytämme myös Salo IoT Campuksen ravintoloissa kauden raaka-aineita ja luomuruokaa aina, kun se on mahdollista.”

Salo IoT Campus kokoaa saman katon alle teollisen internetin osaamista ja tietoa kehittävien yritysten, oppilaitosten ja tutkijoiden modernin ekosysteemin.

Kampuksella panostetaan huippuluokan tilojen tarjoamisen lisäksi palveluihin ja liiketoiminnan kehittämisen tukeen.

”Lounas- tai kahvitauko antaa hyvän syyn rentoutumiseen kiireellisen työpäivän aikana. Työympäristöjen asiakastyytyväisyysmittauksissa ravintolapalvelut nousevat aina yhdeksi tärkeimmäksi työntekijöiden viihtyvyystekijäksi. Haluamme valita alan parhaat toimijat Salo IoT Campuksen partnereiksi, ja tästä syystä päädyimme Fazer Food Servicesiin”, sanoo Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula.

 

Kausiruokalistoja ja herkullisia kasvisvaihtoehtoja

Tammikuun alussa avautuva Ravintola Kiila kuuluu Fazer Food & Co -konseptiin. Se tarkoittaa innostavia kausiruokalistoja, herkullisia kasvisvaihtoehtoja, mielenkiintoisia uutuuksia maailmalta ja terveellisiä take away -välipaloja rennossa ilmapiirissä. Henkilökunta on paikalla ottamassa asiakkaat vastaan ja esittelemässä päivän tarjontaa. Aulatilan toiminnot uusiutuvat, ja remontin valmistuttua myös urbaani Hav a Java -kahvilaympäristö tarjoaa hengähdystauon arkeen niin alueen työntekijöille, opiskelijoille kuin muillekin vieraille. Tarjolla tulee olemaan terveellistä salaatti- ja keittoruokaa sekä herkullisia välipaloja.

Lounas- ja kahvilapalvelujen lisäksi Fazer Food Services vastaa Salo IoT Campuksen kokoustilojen myynnistä ja niiden tarjoiluista. Alueen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten, isojenkin tapahtumien järjestämisen. ”Haluamme saada aikaan tekemisen meininkiä yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa”, Ramirez sanoo.

 

Lisätietoja

Kristiina Ramirez, asiakkuusjohtaja, Fazer Food Services Suomi p. 044 711 9564

Jukka Vakula, toimitusjohtaja, Salo IoT Campus p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Fazerin mediapuhelin palvelee arkisin klo 8.00–16.00 p. 040 668 2998. Fazerin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fazer.com

 

Fazer-konserni

Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazerin menestys on sen perustamisesta lähtien vuonna 1891 perustunut parhaaseen tuotteiden ja palvelun laatuun, rakastettuihin brändeihin, osaaviin ihmisiin ja vastuulliseen toimintatapaan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 1,6 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 15 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Kaikki uutiset