Ota yhteyttä
FI EN 中文

Helsingin paras lounasravintola saapuu kampukselle

15.11.2023

Salo IoT Campus ja Factory ovat allekirjoittaneet sopimuksen ravintola- ja kahvilapalveluista. Uusi sopimus alkaa 1.3.2024. Kyseessä on Factory-ketjun 20. ravintola ja ensimmäinen Factory-ravintola pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudulla vahvana lounastoimijana tunnettu Factory aloittaa kampuksen ravintolapalvelukumppanina maaliskuussa. Kyseessä on merkittävä uudistus kampuksen ravintolapalveluiden osalta, sillä uudistuksen yhteydessä ravintolan tilat tullaan remontoimaan täysin. Remontin myötä ravintolapalvelut keskitetään Kuutio-rakennukseen, nykyisen kahvilan paikalle. "Uudistuksen myötä ravintolan tiloista tehdään nykyistä viihtyisämmät ja kodikkaammat. Kun ravintolapalvelut keskitetään Kuution, myös kampuksen pääaulan ympäristö elävöityy samalla", Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä avaa päätöksen taustoja.

 

Tavoitteena Salon paras lounasravintola

Vuoden 2023 Suomen paras lounas -kilpailussa asiakkaat äänestivät Factory Pitäjänmäki -ravintolan Helsingin parhaaksi ja Factory-ravintolat olivat kärkikolmikossa myös Vantaalla ja Espoossa. Myös kampuksen uuden ravintolan osalta odotukset ovat korkealla: "uudistuksen myötä lähdemme tavoittelemaan Salon parhaan lounasravintolan mainetta ja uskon, että Factory on tähän erinomainen kumppani ", Köykkä kertoo.

Maaliskuusta alkaen tarjolla on laaja buffet-lounaskattaus päivittäin vaihtuvilla ruokalistoilla. Factory-tyyliin ruuat tehdään itse omassa keittiössä, ruokalista suunnitellaan paikan päällä ja lounas kruunataan jälkiruualla ja kahvilla joka päivä. Factorylla on vahva kokemus myös catering- ja kokouspalveluiden tarjoajana. “Ensimmäinen Factory pääkaupunkiseudun ulkopuolella on meille historiallinen askel. Olemme kasvaneet yhtiön strategian mukaisesti ja saamme jatkuvasti tarjouksia vuokranantajilta, mutta olemme pitäneet kasvun koko ajan hallittuna. Koimme Salo IoT Campuksen kiinteistön ympäristöineen erittäin houkuttelevaksi paikaksi, ja yhteistyö kampuksen tiimin kanssa on alkanut hyvin. Odotamme innolla ravintolan avaamista kampukselle !” - Factoryn toimitusjohtaja Matti Karvonen iloitsee.

 

Lisätiedot:

Ravintola Factory, Toimitusjohtaja Matti Karvonen, p. 040 0399 710,  matti.karvonen@ravintolafactory.com

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Atte Köykkä, p. 040 8211 043, atte.koykka@saloiotcampus.fi 

Kaikki uutiset