Ota yhteyttä
FI EN 中文

Järjestä onnistuneet pikkujoulut vaivattomasti kampuksella

12.10.2022

Kampuksen monipuoliset tilat tarjoavat upeat ja toimivat puitteet pikkujoulun viettoon sekä pienille että isoille ryhmille. 

Odotettu pikkujoulukausi lähestyy, ja nyt on aika suunnitella vuoden tyylikkäimmät juhlat! Salo IoT Campuksella on monia pikkujoulujuhlintaan soveltuvia tiloja, 15-25 henkilön saunatiloista aina 200 henkilön aulatilaan asti. Vaihtoehtoina on esimerkiksi perinteinen saunailta kampuksen saunatiloissa, pikkujouluillallinen Hav a Javassa, cocktailtilaisuus Merikaaren juhlatilassa tai vaikka yrityksen leffapäivä auditoriossa. 

Toimivien tilojen lisäksi Salo IoT Campus tarjoaa palvelut, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta. Ravintolakumppanimme Compass Group loihtii tilaisuuden luonteeseen sopivat tarjoilut, voit joko valita valmiista tarjoiluvaihtoehdoista mieleisesi, tai keskustella osaavan ravintolahenkilökuntamme kanssa erikoistoiveista. 

Etenkin viihtyisät saunatilamme ovat suosittuja pikkujoulukauden viikonloppuina, joten oma varaus kannattaa tehdä pikaisesti! Tutustu kaikkiin varattavissa oleviin tiloihimme varaussivustolla.

Haluatko kuulla lisää kokous- ja tapahtumatiloistamme, tai tulla tutustumaan tiloihin ennen varauspäätöksen tekemistä? Aulapalvelu auttaa sinua kaikissa tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä:

info@saloiotcampus.fi

+358 50 367 6382

 

Kaikki uutiset