Ota yhteyttä
FI EN 中文

Edustavat tilat pikkujouluihin Salo IoT Campukselta

9.10.2023

Kampuksen monipuoliset tilat tarjoavat upeat ja toimivat puitteet pikkujoulun viettoon sekä pienille että isoille ryhmille. 

Odotettu pikkujoulukausi lähestyy, ja nyt on aika suunnitella vuoden tyylikkäimmät juhlat! Salo IoT Campuksella on monia pikkujoulujuhlintaan soveltuvia tiloja, 15-25 henkilön saunatiloista aina 200 henkilön aulatilaan asti. Vaihtoehtoina on esimerkiksi perinteinen saunailta kampuksen saunatiloissa, pikkujouluillallinen Hav a Javassa, iltajuhlta Merikaaren juhlatilassa tai vaikka yrityksen leffapäivä auditoriossa. 

Toimivien tilojen lisäksi Salo IoT Campus tarjoaa palvelut, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta. Ravintolakumppanimme Compass Group loihtii tilaisuuden luonteeseen sopivat tarjoilut, voit joko valita valmiista tarjoiluvaihtoehdoista mieleisesi tai keskustella osaavan ravintolahenkilökuntamme kanssa erikoistoiveista. 

Etenkin viihtyisät saunatilamme ovat suosittuja pikkujoulukauden viikonloppuina, joten oma varaus kannattaa tehdä pikaisesti! Tutustu kaikkiin varattavissa oleviin tiloihimme varaussivustolla.

Merikaaren juhlatila mukautuu moneen 

Merikaaren juhlatila soveltuu erinomaisesti jopa 150 henkilön pikkujouluihin. Avarassa ja valoisassa juhlatilassa on valmiina istumapaikat 150 henkilölle ja vielä jää runsaasti vapaata lattiatilaa vaikka bändille ja tanssilattialle. Pienellä kalustemuutoksilla tila sopii erinomaisesti myös pienempiin tilaisuuksiin. Tilassa on myös oma baaritiski, jota voi hyödyntää.

Pikkujouluaikaan juhlatila on valmiiksi koristeltu talviseen teemaan sopivaksi muun muassa tunnelmavalojen, joulukuusien ja talvisten pöytäkoristeiden avulla. Koristeet sisältyvät tilan vuokraan, joten tapahtuman järjestäjän ei tarvitse huolehtia koristeluista!

Haluatko kuulla lisää kokous- ja tapahtumatiloistamme tai tulla tutustumaan tiloihin ennen varauspäätöksen tekemistä? Aulapalvelu auttaa sinua kaikissa tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä:

info@saloiotcampus.fi

+358 50 367 6382

 

Kaikki uutiset