Ota yhteyttä
FI EN 中文

LINK Design suunnittelee RMK:lle sähkömoottoripyörän prototyypistä sarjatuotantomallin – osaaminen esillä Salo IoT Campuksella

6.6.2019

Salo IoT Campuksella toimiva desingtoimisto LINK Design & Development Oy esittelee työnäytteitään ja uusimman projektin prototyyppiä kampuksen showroomissa.

”Yrityksemme täytti juuri 10 vuotta, ja halusimme esitellä työnäytteitämme toimintavuosien ajalta. Näyttelytilassa on esillä myös uusin projektimme”, kertoo toimitusjohtaja Jaakko Anttila LINK Designilta.

Yrityksen uusimmat työnäytteet liittyvät sähkömoottoripyöräilyn kaupallistamiseen tähtäävään projektiin. ”Suomalainen startup-yritys RMK on valinnut meidät kumppanikseen, ja tarkoituksena on suunnitella prototyypistä sarjatuotantoon soveltuva malli”, Anttila kuvailee. Hän myös korostaa tuotteistusprojektin vahvistaneen Salon merkitystä LINK Designin toiminnassa: ”Uutta isoa projektia vedetään Salosta käsin Onni-Matti Halkolan johdolla.”

Espoon Otaniemessä pääpaikkaansa pitävä desingtoimisto työllistää tällä hetkellä 50 alan osaajaa. Tuotteiden ja palveluiden designiin erikoistunut yritys perusti Salon toimipisteensä aluksi salolaisten työntekijöiden tarpeisiin. ”Meillä on paljon hyviä tekijöitä Salosta. Halusimme tarjota näille entisille Nokian työntekijöille työyhteisön ja toimiston paikan päältä, jotta heidän ei suotta tarvitsisi kulkea Espoossa asti”, Anttila summaa Salon toimipisteen syntyä.

Kampukselta löytynyt tila on toimitusjohtajan mukaan osoittautunut hyväksi toimistoksi, ja tarkoituksena onkin kasvattaa toimipistettä koko Varsinais-Suomen tukikohdaksi. ”Aluksi tarvitsimme työntekijöille hyvät toimistotilat, nyt haluamme tarjota palvelujamme paikallisesti myös varsinaissuomalaisille yrityksille”, valottaa Anttila tulevaa.

Kokeneen designtoimiston uusin projekti RMK:n kanssa on iso ja Salon rooli projektissa merkittävä. ”Haluamme näyttelytilassa tuoda esille tietenkin myös uusinta projektiamme”, toimitusjohtaja Anttila kuvailee yrityksen kymmenvuotisen toiminnan nykytilaan.

Salo IoT Campuksen pääaula on vuokrattavissa showroomiksi, jossa innovaatiot pääsevät näyttävästi esille. Pääaula on innovaatioyhteisön keskeinen kohtaamispaikka, ja sijaintinsa ansiosta loistava tila tuoda esille esimerkiksi juuri työnäytteitä teknologiaa arvostavan yleisön nähtäville.  

 

Kiinnostaako showroomin hyödyntäminen? Ota yhteyttä:

Roosa Arvonen

Account Manager, Salo IoT Campus

+358 44 562 1930

 

 

Lisätietoja:

LINK Design & Development Oy

Onni-Matti Halkola

onni-matti.halkola@linkdesign.fi

+358 40 663 4664

 

Salo IoT Campus

Jukka Vakula

jukka.vakula@saloiotcampus.fi

+358 40 761 7287

Kaikki uutiset