Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat Salo IoT Campuksella

9.3.2021

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Salo IoT Campuksella otetaan käyttöön uusia varotoimenpiteitä koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi. Uudet poikkeusjärjestelyt ovat voimassa 8.3.2021 alkaen toistaiseksi. Alla listaus poikkeusjärjestelyiden vaikutuksista palveluihin:

 

Aulapalvelu
31.5. alkaen aulapalvelu on paikalla arkisin klo 9-13. Arkisin klo 13-16 välillä aulapalvelu palvelee etänä puhelimitse sekä sähköpostitse, ja kaikki arjen palvelut pyritään tarjoamaan normaalisti.


Aulapalvelun tavoittaa arkisin klo 9-16 välillä:
puh. 050 367 6382
email: info@saloiotcampus


Kampuksen pääovet ovat avoinna normaalisti arkisin klo 8-16.

 

Ravintolapalvelut

19.4. alkaen ravintola Kiila on avoinna arkisin klo 11 - 12.30. Ravintolassa on taas mahdollista lounastaa ja toki voit myös edelleen ostaa lounaan näppärästi mukaan toimistolle tai kotiin. Tarjolla päivittäin Nordic Buffet 9,30 €, katso päivän ruokalista täältä. Muistathan huomioida turvavälit lounasjonossa ja tulethan vain terveenä! Toivomme myös, että pidät maskia asioidessasi ravintolatiloissa!

Kahvilapalveluita ei toistaiseksi ole tarjolla, kokoustarjoilut hoidetaan tilausten mukaisesti.

Aulan take away -piste palvelee 24/7.

 

Kokouspalvelut
Kampuksen kokoustilat ovat varattavissa normaalisti, kokoustilojen käyttäjien tulee kuitenkin huomioida voimassa olevat kokoontumisrajoitukset.

Kokouskahvitukset hoidetaan erikseen sovittaessa.
Teethän catering-tilauksen sähköpostitse saloiotcampus@foodandco.fi tai tilavarausjärjestelmä Asion kautta viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Kaikki uutiset