Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat Salo IoT Campuksella

9.3.2021

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Salo IoT Campuksella otetaan käyttöön uusia varotoimenpiteitä koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi. Uudet poikkeusjärjestelyt ovat voimassa 8.3.2021 alkaen toistaiseksi. Alla listaus poikkeusjärjestelyiden vaikutuksista palveluihin:

 

Aulapalvelu
Aulapalvelu on paikalla tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Muina aikoina arkisin klo 9-16 välillä aulapalvelu palvelee etänä puhelimitse sekä sähköpostitse, ja kaikki arjen palvelut pyritään tarjoamaan normaalisti.


Aulapalvelun tavoittaa arkisin klo 9-16 välillä:
puh. 050 367 6382
email: info@saloiotcampus


Kampuksen pääovet ovat avoinna normaalisti arkisin klo 8-16.

 

Ravintolapalvelut

Ravintola Kiila palvelee 8.3.2021 alkaen toistaiseksi lounasasiakkaita vain take away -lounaan merkeissä. Take away -lounas on tarjolla klo 11-12.30. Noutolounaan hinta on 9 €, ja se sisältää pääruuan grillipisteestä sekä lisäkesalaatin. Muistathan huomioida turvavälit lounasjonossa ja tulethan vain terveenä! Toivomme myös, että pidät maskia asioidessasi ravintolatiloissa!


8.-28.3. ei ole tarjolla opiskelijalounasta, eikä kahvilapalveluita. Kuution Take away -piste palvelee 24/7 (Kuution kahvipiste ei ole käytössä ravintolan ollessa suljettuna).

 

Kokouspalvelut
Kampuksen kokoustilat ovat varattavissa normaalisti, kokoustilojen käyttäjien tulee kuitenkin huomioida voimassa olevat kokoontumisrajoitukset: Lounais-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan Varsinais-Suomessa on sallittu korkeintaan kuuden henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen

Kokouskahvitukset hoidetaan erikseen sovittaessa.
Teethän catering-tilauksen sähköpostitse saloiotcampus@foodandco.fi tai tilavarausjärjestelmä Asion kautta viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Kaikki uutiset