Ota yhteyttä
FI EN 中文

Opiskelijalounas jatkuu Salo IoT Campuksella uusin voimin

5.6.2024

T:mi Justiina aloittaa elokuussa Kelan tukeman opiskelijalounaan tarjoamisen Salo IoT Campuksella. Opiskelijalounas on jatkossakin tarjolla ravintola Kiilassa.

Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä Salo IoT Campuksella on kirjoilla satoja opiskelijoita. Kampuksen ravintolauudistuksen yhteydessä opiskelijalounas oli uhattuna, kun kampuksen edellinen ravintolakumppani Compass Group lopetti toimintansa kampuksella helmikuussa. Ratkaisua opiskelijalounaan jatkumiseksi etsittiin aktiivisesti yhdessä Turun Ammattikorkeakoulun, Salon kaupungin ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn kanssa. Väliaikaisratkaisun tarjosi Salon kaupunki, joka on kevään ajan vastannut opiskelijalounaan tarjoamisesta kampuksella. Nyt asiaan on löydetty pysyvämpi ratkaisu, ja uusi toimija aloittaa opiskelijalounaan tarjoamisen kampuksella syyslukukauden alkaessa.

Salo IoT Campus ja T:mi Justiina ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen Kiilan keittiöstä. Syyslukukauden alkaessa Justiina aloittaa Kelan tukeman opiskelijalounaan tarjoamisen Kiilan ravintolassa. Lisäksi yritys tarjoaa ateriapalveluita Suur-Salon alueella. Yritys tarjoaa pääosin kotimaisista raaka-aineista tehtyä lämmintä kotiruokaa Salon alueella ja lähikunnissa kotiin kuljetettuna vanhuksille ja muille sitä tarvitseville.

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä on erittäin tyytyväinen ratkaisuun. "Kevään aikana olemme kartoittaneet lukuisia vaihtoehtoja opiskelijalounaan jatkumisen takaamiseksi, ja on erittäin hienoa, että saimme tehtyä sopimuksen paikallisen toimijan kanssa". Samalla Köykkä kiittää Salon kaupunkia väliaikaisratkaisun tarjoamisesta: "lämmin kiitos Salon kaupungille tästä keväästä, teidän avullanne opiskelijalounas saatiin jatkumaan keskeytyksettä kampuksen ravintolauudistuksen aikaan".

Myös Turun Ammattikorkeakoulun rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila iloitsee uutisesta. "Olemme erittäin iloisia, että Salo IoT Campus löysi toimivan ja pitkäkestoisen ratkaisun opiskelijoiden ruokailupalveluille. Se tukee Turun ammattikorkeakoulun mahdollisuuksia vahvistaa toimintaansa Salo IoT Campuksen tiloissa".

 

Lisätiedot:

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Atte Köykkä, p. 040 8211 043, atte.koykka@saloiotcampus.fi 

 

Kaikki uutiset