SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Opiskelijat saapuvat Salo IoT Campukselle

3.1.2018

Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen opiskelijat käynnistävät tammikuussa lukukautensa ensimmäistä kertaa Salo IoT Campuksen tiloissa. Uudet tilat mahdollistavat entistä tiiviimmän vuorovaikutuksen ammattikorkeakoulun ja yritysten välillä.

Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen noin 850 opiskelijaa sekä nelisenkymmentä työntekijää muuttavat lukuvuoden 2018 alussa uusiin tiloihin Salo IoT Campukselle. Uudet kampuslaiset hyödyntävät yhteisiä palveluita ja työskentelevät samoissa tiloissa reilun 40 muun yrityksen ja organisaation kanssa.

”Opiskelijat ovat erittäin tervetullut vahvistus Salo IoT Campuksen asiakaskuntaan ja asiantuntijayhteisöön. Tiiviistä kytköksistä tiloissamme toimiviin yrityksiin on myös opiskelijoille varmasti paljon hyötyä. Odotan innolla, minkälaisia keskusteluita ja innovaatioita ammattikorkeakoulun väen ja asiakasyritystemme yhteistyöstä syntyy”, sanoo Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula.

Kampuksen tiloihin siirtyy koko Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen opetus, eli liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan koulutusohjelmat sekä monimuotototeutuksena tarjottava sosionomikoulutus.

Turun ammattikorkeakoulun kiinteistöpäällikkö Markus Forstén kertoo, että uusien tilojen myötä halutaan paitsi lisätä opiskelijoiden yhteyksiä yritysmaailmaan, myös vahvistaa opiskelijoiden keskinäistä yhteishenkeä.

”Siirtyessämme Salo IoT Campukselle perinteisten luokkahuoneiden ja luentosalien määrä vähenee merkittävästi. Niiden tilalle tulee muuntojoustavia oppimistiloja, eli avoimempia ja epämuodollisempia oppimisympäristöjä, jotka taipuvat paremmin opetettavien alojen erityistarpeisiin sekä yhdessä työskentelemiseen.”

Turun ammattikorkeakoulun lukukausi Salo IoT Campuksella käynnistyy 15.1.2018.

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Jukka Vakula, Salo IoT Campus, p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Kiinteistöpäällikkö Markus Forstén, Turun AMK, p. 044 907 2072, markus.forsten@turkuamk.fi

Kaikki uutiset