SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Osaajien yhteisö Salo IoT Campuksella kasvaa

29.8.2018

Salo IoT Campuksen toimijoiden joukko on kasvanut kesän jälkeen useilla uusilla yrityksillä. Toimintansa kampuksella ovat aloittaneet mm. AINA Wireless, Universal Robots sekä Venta Sales.

Salo IoT Campuksen yhteisö laajenee, kun uudet innovaatiot ja osaajat kohtaavat toisensa. Uuden pääkonttorin Suomeen perustanut AINA Wireless on aloittanut toimintansa Salo IoT Campuksella elokuussa. Yritys kehittää kommunikaatiolaitteita ammattilaiskäyttöön. ”Radiopuhelimet korvaava teknologia on valloittamassa maailmaa, ja me olemme mukana kiihdyttämässä muutosta”, Aina Wirelessin toimitusjohtaja Maximilian LeRoux tiivistää yrityksen toiminnan lähtökohdan.

Huipputeknologiaa kampuksella edustaa lisäksi toinen uusi tulokas, tanskalainen Universal Robots. Yritys kehittää monenlaisiin käyttötarkoituksiin sovellettavissa olevia yhteistyörobotteja.

Kampus kokoaa yhteen IoT-alan osaajat ja palveluyritykset. Monialaisten osaajien joukkoon on liittynyt myös 2018 perustettu myyntitoimisto Venta Sales. Kampuksella toimivia yrityksiä on tällä hetkellä 67 ja määrä kasvaa kaiken aikaa.

Yhteisö tukee yritysten kasvua

Kampuksella huomioidaan erikokoisten yritysten tarpeet, jotta mahdollisuudet kasvuun olisivat hyvät. ”Kaltaisellemme kasvuvaiheessa olevalle yritykselle on toisinaan huonosti tarjolla laadukkaita kumppaneita. Täällä tarjolla on paljon osaavia, erikoistuneita yrityksiä”, toimitusjohtaja LeRoux kertoo. Osaajien verkosto onkin kasvuun tähtääville toimijoille tärkeä. Juuri oikeiden yhteistyökumppaneiden lisäksi sijainti on merkittävä asia kasvuyrityksille.

AINA Wireless kehittää ja valmistaa kaikki langattomat kaiutin-mikrofoninsa Salossa. Yrityksen suomalaisvalmisteisia tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. ”Toimiminen täällä Salossa on helppoa. Tarjolla on paljon osaamista ja päteviä työntekijöitä, joille voimme tarjota mielenkiintoista työtä”, Aina Wirelessin toimitusjohtaja täsmentää.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Vakula, Salo IoT Campus, p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset