Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksella toimivan AJR Solutions Oy:n toiminta kasvaa - yritys rekrytoi lisää alan osaajia

24.10.2017

Salo IoT Campuksella toimivan AJR Solutions Oy:n toiminta kasvaa – yritys rekrytoi lisää alan osaajia

AJRSolutions Oy on vuonna 2015 perustettu pilvi- ja IoT-palveluita tarjoava yritys, joka työllistää reilu 20 henkilöä Salossa, Tampereella ja Intiassa. Yritys rekrytoi jatkuvasti lisää alan ammattilaisia, tavoitteena on palkata vuoden 2018 aikana lähes kymmenen henkilöä lisää ja laajentaa samalla offshoren toimintaa Intiassa. ”Haemme infrastruktuuri, IoT ja SW osaajia. SW osaajilta odotamme osaamista näiltä alueilta: React.JS, Node.JS, Azure-palvelut, AWS-palvelut”, kommentoi AJR Solutions Oy:n toimitusjohtaja Antti Ristolainen. Yritys on laajentamassa toimintaansa myös Euroopassa.

AJR Solutions Oy siirtää yritykset pilveen

AJR Solutions Oy tarjoaa yrityksille IT-ratkaisuja, ohjelmistokehitystä, web- ja mobiilikehitystä, ohjelmistolisenssejä, pilvi- ja IoT-koulutuksia sekä konsultointia ja migraatiopalveluita. AJR Solutions Oy on erikoistunut pilviteknologian kehittämiseen auttamalla yrityksiä siirtymään pilviympäristöön. Yrityksen oma Cloud on Move -työkalu mahdollistaa yritysten tiedonsiirron vanhoista konesaleista hybrid tai pilvialustojen päälle. Lisäksi yritys tarjoaa IoT ja Cloud infrastruktuuripalveluja Managed Services mallilla, joka on asiakkaalle kustannustehokas ja nopea ratkaisu.

Microsoftin IoT-parteniohjelma kiihdyttää kansainvälistymistä

IoT-partneriohjelman myötä AJR Solutions Oy tekee tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa, yhteistyö auttaa yritystä kasvattamaan toimintaansa kansainvälisemmäksi. Microsoft tuo yritykselle lisää potentiaalisia liidejä myymällä AJR Solutions Oy:n palveluita. ”Pidämme yhdessä erilaisia tapahtumia ja olemme samoissa tilaisuuksissa puhumassa. Myymme Microsoftin lisenssejä ja meillä on myös Microsoftin tarvittavat sertifikaatit”, kertoo Ristolainen. Toinen merkittävä yhteistyökumppani on IoT raudan ja antureiden jälleenmyyjä Arrow ECS. ”Saamme Arrowlta testeihin uusimpia teknologioita ja tietoa mitä on tulossa. Tämä on iso etu, kun suunnittelemme projekteja asiakkaille”, kertoo Ristolainen.
Salo IoT Campus keskittää yhteen IoT-alan yritykset
AJR Solutions toimii Salossa IoT Campuksella, joka kokoaa yhteen eri alojen yritykset ja ammattilaiset. Salo IoT Campuksen toiminta sai alkunsa keväällä 2017 ja tällä hetkellä campuksella työskentelee noin 350 henkilöä ja yli 40 yritystä. Tavoitteena on luoda avoin, aktiivinen ja kansainvälinen työskentely-ympäristö, jonka palvelut tukevat toinen toisiaan. ”Lyhyen toiminta-ajan perusteella Campukselle on selkeä tilaus IoT kentässä, vastaavanlaista keskittymää ei ole muualla Suomessa. AJR Solutions Oy:n kaltaiset yritykset tuovat kasvua ja toivottua lisäarvoa koko kampusyhteisöön”, kommentoi Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula.

Lisätietoja:

AJR Solutions Oy, CEO Antti Ristolainen, 050 509 9809 / antti.ristolainen@ajrsolutions.fi

Salo IoT Campus, CEO Jukka Vakula, 040 761 7287 / jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset